I Don’t Care blijft meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Ed Sheeran Justin Bieber
Ed Sheeran | Justin Bieber

Voor de derde achtereenvolgende week hebben Ed Sheeran en Justin Bieber de meest gedraaide hit van de Nederlandse radio.

De track maakt deel uit van het album Collaborations No. 6-project dat afgelopen vrijdag verscheen. Sheeran zette met Beautiful People vorige week nog een track bij de 40 meest gedraaide hits op de radio. Die ex-Alarmschijf levert deze week echter weer drie plaatsen in op nummer 25. Davina Michelle blijft met haar Skyward zitten op nummer 2 waar Shawn Mendes met If I Can’t Have You een van de twee snelst stijgende hits is op nummer 3. De Canadese zanger stond drie weken geleden met het nummer op nummer 10 en keert nu voor de tweede week terug in de top 10 door met 8 plekken winst op nummer 3 te komen. Ook Dotan stijgt met Numb acht plekken. Numb kwam vijf weken geleden binnen op nummer 9 en zakte daarna weg naar nummer 40. Zowel deze als vorige week klimt Dotan acht plaatsen.

All Around The World, de hit van R3hab en A Touch Of Class, is de enige nieuwe track in de Airplay Top 40 op nummer 19. Ondertussen keren Call You Mine (van The Chainsmokers en Bebe Rexha) en Bats (van Kensington) terug in de lijst.

Bekijk hier de complete Airplay Top 40.

1 ( 1) I DON’T CARE- Ed Sheeran & Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van I Don’t Care

3 (11) IF I CAN’T HAVE YOU- Shawn Mendes
Bekijk hier de songtekst van If I Can’t Have You

19 (--) ALL AROUND THE WORLD (LA LA LA)- R3hab x A Touch Of Class
Bekijk hier de songtekst van All Around The World

24 (32) NUMB- Dotan
Bekijk hier de songtekst van Numb

32 (RE) CALL YOU MINE- The Chainsmokers ft. Bebe Rexha
Bekijk hier de songtekst van Call You Mine