Hij Is Van Mij meest gestreamd

- Hitlijsten

 BizzeyTabitha Maan Kris Kross Amsterdam
Hij Is Van Mij

Hij Is Van Mij is de meest gestreamde hit van ons land van de afgelopen week.

Vorige week tekende het zich al af met de samenwerking tussen Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey. De track was de hoogste binnenkomer in de Streaming Top 40 en met het verdwijnen van alle kersthits uit de lijst weet Hij Is Van Mij nu de leiding te pakken in de lijst. Ondertussen klimt Sweet But Psycho van Ava Max, dat eerder nog niet verder wist te komen dan nummer 3, nu naar de tweede plaats. Duurt Te Lang van Davina Michelle staat voor de tweede keer op nummer 3.

Be Alright van Dean Lewis vlog vorige week 22 plaatsen omlaag naar nummer 40 en daarmee was die hit nadrukkelijk het slachtoffer van al het kerstgeweld in de lijst. Deze week herstelt het nummer van de 31-jarige Australiër zich goed door met 26 plaatsen te klimmen naar nummer 14 en daarmee is het meteen de snelste stijger in de lijst. Bijzonder aan de lijst is ook dat er geen zakkers of zittenblijvers in de lijst staan waardoor alle bewegingen deze week een opwaartse richting kennen.

Deze week zijn er 18 tracks uit de lijst verdwenen en dat zijn allemaal kerstnummers onder aanvoering van de nummer 1 van vorige week, All I Want For Christmas Is You (van Mariah Carey). Van de 18 binnenkomers staan er zeven voor het eerst bij de 40 meest gestreamde hits van ons land onder aanvoering van SVP (van Boef, JoeyAK, Young Ellens en Sevn Alias) op nummer 19. High On Life (van Martin Garrix en Bonn), die eerder in oktober al op nummer 13 stond, is op nummer 23 de hoogste re-entry in de lijst.

De complete Streaming Top 40 lees je hier.

1 (12) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam x Maan x Tabitha x Bizzey
Check hier de songtekst van Hij Is Van Mij

14 (40) BE ALRIGHT- Dean Lewis
Check hier de songtekst van Be Alright

19 (--) SVP- Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias

23 (RE) HIGH ON LIFE- Martin Garrix feat. Bonn
Check hier de songtekst van High On Life

28 (--) WOW.- Post Malone

31 (--) HAPPY NOW- Kygo feat. Sandro Cavazza
Check hier de songtekst van Happy Now

32 (--) GUCCI PIET- Boef

34 (--) POSITIE- Caza feat. Bizzey

35 (--) CLOSE TO ME- Ellie Goulding x Diplo & Swae Lee
Check de songtekst van Close To Me

36 (--) SUPERMAN- Feis feat. Winne

38 (--) REWRITE THE STARS- James Arthur
Check hier de songtekst van Rewrite The Stars