Global Top 40: Old Town Road zesde week op 1

- Hitlijsten

 Billy Ray Cyrus
Lil Nas X | Billy Ray Cyrus

Voor de zesde week hebben Lil Nas X en Billy Ray Cyrus de grootste hit ter wereld te pakken.

Justin BieberOld Town Road kwam eind april voor ohet eerst bovenaan de lijst en moest twee keer een week plaatsmaken voor Me! (van Taylor Swift en Brendon Urie) en voor I Don’t Care (van Ed Sheeran en Justin Bieber). De laatste track die de Global Top 40 zo lang wist aan te voeren was Taki Taki, de samenwerking van DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B die aan het begin van dit jaar zelfs voor de zevende week op 1 stond. Taki Taki viel deze week, na 35 weken in de lijst, uit de Global Top 40. Bad Guy, dat inmiddels tien weken in de top 3 staat, weet een plekje te klimmen naar nummer 2 ten koste van I Don’t Care. Die andere track van Ed Sheeran, Cross Me (met Chance The Rapper en PnB Rock) zakt 19 plaatsen naar nummer 32 en is daarmee de snelste zakker.

Katy Perry is met haar nieuwste track, Never Really Over, de hoogste van vijf binnenkomers op nummer 6. Maluma, die vorige week met HP nog zijn beste track op 14 in de lijst had, pakt nu 11 plaatsen winst met 11 PM dat op nummer 12 de snelste stijger is.

Girls Like You staat deze week precies een jaar in de Global Top 40. De track van Maroon 5 en Cardi B kwam op 16 juni 2018 binnen in de lijst en voerde de lijst vier weken aan. In de kerstweek moest Girls Like You een weekje het veld ruimen. De langst genoteerde hit in de Global Top 40 blijft Shape Of You, de hit van Ed Sheeran, die in februari van dit jaar na 83 weken uit de lijst viel.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) OLD TOWN ROAD / - REMIX- Lil Nas X / feat. Billy Ray Cyrus
Bekijk hier de songtekst van Old Town Road

6 (--) NEVER REALLY OVER- Katy Perry
Bekijk hier de songtekst van Never Really Over

12 (23) 11 PM- Maluma

13 (--) CALLAITA- Bad Bunny & Tainy

28 (RE) HERE WITH ME- Marshmello ft. Chvrches
Bekijk hier de songtekst van Here With Me

30 (--) PRESS- Cardi B

33 (--) MOTHER’S DAUGHTER- Miley Cyrus
Bekijk hier de songtekst van Mother’s Daughter

38 (--) PIECE OF YOUR HEART- Meduza ft. Goodboys
Bekijk hier de songtekst van Piece Of Your Heart

(Foto: BSR Agency)