Flowers voert Global Top 40 nu 17 weken aan

- Hitlijsten

 Miley Cyrus
Flowers voert Global Top 40 nu 17 weken aan

Flowers voert Global Top 40 nu 17 weken aan Miley blijft oppermachtig in de wereldwijde hitlijsten. Flowers staat sinds 28 januari op de eerste plaats.

Met 17 weken als lijstaanvoerder nadert Miley Cyrus het record van Daddy Yankee en Luis Fonsi die met Despacito de Global Top 40 voor 18 weken wisten aan te voeren. Door de overmacht van Flowers moeten Metro Boomin, The Weeknd en 21 Savage opnieuw genoegen nemen met de tweede plek. Creepin’ staat nu voor de tiende week op nummer 2. Ed Sheeran blijft met Eyes Closed zitten op nummer 3.

De meeste winst is weggelegd voor Cupid van Fifty Fifty. Het Zuid-Koreaanse viertal nam in eerste instantie een versie waarin ook de Koreaanse taal te horen was. De Twin-versie is Engelstalig en daar zingen Sio en Aran de teksten. Cupid klimt met elf plaatsen winst naar nummer 7. De snelste zakker gaat negen plaatsen omlaag: Double Fantasy van The Weeknd en Future komt daarmee op nummer 33.

In de lijst drie nieuwe binnnenkomers. Twee daarvan danken hun succes aan het Eurovisiesongfestival. Tattoo van Loreen is, op nummer 22, de hoogste binnenkomer. Ook de Noorse inzending van Alessandra, Queen Of Kings, is nieuw op nummer 39. De Duits-Franse samenwerking tussen Purple Disco Machine en Kungs, Substitution, is nieuw op nummer 35.

Bekijk hier de volledige Global Top 40.

1 ( 1) FLOWERS- Miley Cyrus

22 (--) TATTOO- Loreen

35 (--) SUBSTITUTION- Purple Disco Machine x Kungs

39 (--) QUEEN OF KINGS- Alessandra