Flowers nu 5 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

 Miley Cyrus
Flowers nu 5 weken meest gedraaid

Ook deze week heeft Miley Cyrus met Flowers de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Ondertussen weet Miley ook met haar volgende single een plek in de Airplay Top 40 te krijgen. River is namelijk nieuw op nummer 35 en daarmee één van de drie nieuwe binnenkomers. De hoogste bij die nieuwelingen is de samenwerking tussen Calvin Harris en Ellie Goulding; Miracle is nieuw op nummer 14.

Celestial van Ed Sheeran blijft ook deze week in de top 3 en dat is nu voor de 20e week. De hit van Sheeran stond 8 keer op nummer 1, 6 keer op nummer 2 en 5 keer op nummer 3. Deze week noteren we een zevende keer op nummer 2 want Celestial duwt Cian Ducrot met I’ll Be Waiting een plekje terug naar nummer 3.

Davina Michelle heeft haar twaalfde airplay top 10-hit te pakken. Heartbeat klimt deze week met 7 plaatsen winst naar nummer 4. Een plekje lager weet Back To You van Lost Frequencies, Elley Duhé en X Ambassadors de hoogste bereikte positie te veranderen naar nummer 5. Lionheart (Fearless) van Joel Corry en Tom Grennan keert terug in de top 10 en staat voor de zesde week op nummer 8. Dat is ook de hoogste bereikte positie voor het Britse gelegenheidsduo. Met 8 plaatsen winst is het zelfs een van de twee snelste stijgers. Ook Multicolor van Son Mieux klimt 8 plaatsen en komt daarmee op nummer 19. Het is voor het eerst sinds 14 januari dat de track weer zo hoog staat in de lijst.

Serieus verlies is er voor Burning Daylight van Mia Nicolai en Dion Cooper. De Nederlandse bijdrage voor het Eurovisiesongfestival was vorige week, met 26 plaatsen winst, de snelste stijger. Deze week is het de snelste zakker want het duo levert 24 plaatsen in en komt daarmee op nummer 30.

Bekijk hier de volledige Airplay Top 40.

1 ( 1) FLOWERS- Miley Cyrus

14 (--) MIRACLE- Calvin Harris & Ellie Goulding

23 (--) SKYBOY- Duncan Laurence

35 (--) RIVER- Miley Cyrus