Flowers nu 4 weken meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Miley Cyrus
Flowers nu 4 weken meest gedraaide hit

Miley Cyrus heeft ook deze week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio met Flowers.

De Amerikaanse zangeres staat nu vier weken op de eerste plek van de Airplay Top 40. De vorige nummer 1, Celestial van Ed Sheeran, levert een plekje in en zakt naar nummer 3. De Ierse singer-songwriter Cian Ducrot is nu de voornaamste bedreiging van Miley geworden. Met I’ll Be Waiting komt Cian deze week op nummer 2. Mia Nicolai en Dion Cooper pakken deze week de meeste winst in de Airplay Top 40. Burning Daylight, vorige week nieuw op nummer 32, stijgt met 26 plekken winst naar nummer 6. Het is daarmee de een-na-snelste stijger van 2023. In de eerste lijst van het jaar, met het verdwijnen van alle kerstnummers, wist I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha nog wat meer te stijgen. Toen klom de snelste stijger 28 plaatsen (van 34 naar nummer 6).

Lewis Capaldi heeft het lastig in de lijst. Pointless staat nu 10 weken in de lijst en levert 11 plaatsen in. Daarmee staat de track nu twee plekken boven de vorige hit van Lewis, Forget Me. Die track staat nu exact een half jaar in de lijst, nu op nummer 30. De langst genoteerde hit staat op naam van Di-Rect die met Through The Looking Glass nu voor de 40e week in de lijst staan (op nummer 26).

De Airplay Top 40 telt deze week slechts twee nieuwe hits. Eelke Kleijn pakt met de Joris Voorn-remix van Transmission op nummer 36 de hoogste nieuwe.

Bekijk hier de volledige Airplay Top 40.

1 ( 1) FLOWERS- Miley Cyrus

36 (--) TRANSMISSION – JORIS VOORN REMIX- Eelke Kleijn

40 (--) ALL OR NOTHING- Topic x Hrvy