Flowers blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Miley Cyrus
Flowers blijft meest gestreamde hit

Voor de tweede week staat Flowers van Miley Cyrus op de eerste plaats van de Streaming Top 40.

Miley wist vorige week met 17 plaatsen winst naar de eerste plaats te klimmen. Deze week weet ze die positie met overtuiging vast te houden. De zes tracks die op de plekken 2 tot en met 7 volgen zijn allemaal van eigen bodem. De meeste winst is weggelegd voor Therapie van Zoë Tauran. Met 33 plaatsen winst schiet ze door naar nummer 4. Het is overigens niet de grootste sprong in de lijst; die staat op naam van Katnuf die eind augustus 2022 met Van Mij Zijn een sprong van 36 plaatsen winst te maken. Zoë staat deze week met twee gelijktijdige tracks in de lijst; Adrenaline blijft zitten op nummer 21.

Van de vier binnenkomers is alleen Back To You (van Lost Frequencies, Elley Duhé en X Ambassadors) niet van eigen bodem. De track die de Belgische dj en producer maakte is nieuw op nummer 40. De hoogste binnenkomer is voor Lijpe. De Nederlandse rapper is nieuw op nummer 24. Op Hoop werkt hij samen met KA die deze week een dubbele binnenkomst heeft want hij is ook te horen op Natte Sokken van Boef dat nieuw is op nummer 37. KA staat daarduur nu met drie gelijktijdige tracks in de lijst want je hoort hem ook nog eens op Stunten van Broederliefde.

De snelste zakker staat op naam van Bizarrap en Shakira. Hun samenwerking op Music Sessions Vol.53 kwam twee weken geleden binnen op nummer 25 en wist vorige week op plek 20 te komen. Deze week leveren de twee negen plaatsen in.

Bekijk hier de volledige Streaming Top 40.

1 ( 1) FLOWERS- Miley Cyrus

24 (--) HOOP- Lijpe & KA

35 (--) BALI- Bankzitters

37 (--) NATTE SOKKEN- Boef ft KA

40 (--) BACK TO YOU- Lost Frequencies, Elley Duhé & X Ambassadors