DJ Snake scoort 7e hit

- Hitlijsten

 J Balvin OneRepublic DJ Snake Tyga
DJ Snake

DJ Snake is met zijn zevende Top 40-hit Loco Contigo de hoogste binnenkomer in de Top 40 van deze week. De track die hij maakte met J Balvin en Tyga is nieuw op 34. Ook OneRepublic is nieuw in de lijst.

34. LOCO CONTIGO – DJ Snake & J Balvin & Tyga

‘I’m dropping the song of the summer!’ Met die woorden kondigde DJ Snake vorige maand zijn nieuwste track Loco Contigo aan. De Franse dj en producer, die eigenlijk William Grigahcine heet, legt de lat dus lekker hoog. Mag misschien ook wel, want twee van zijn zes eerdere Top 40-hits haalden de bovenste positie in de lijst: Lean On, met Major Lazer en in 2015 en een jaar later Let Me Love You, de samenwerking met Justin Bieber. Op Loco Contigo, dat in het Nederlands ‘gek op jou’ betekent, doen J Balvin en Tyga mee. De Amerikaanse Colombiaan José Balvin scoorde al meerdere zomerhits in de Top 40. Tyga, oftewel de 29-jarige Amerikaanse rapper Michael Stevenson, staat voor het eerst in de lijst

40. RESCUE ME - OneRepublic

Precies drie jaar is het deze week geleden dat de vorige Top 40-hit van OneRepublic binnen kwam. Wherever I Go schopte het in de zomer van 2016 tot de 28ste plaats en hield het zeven weken vol in de lijst. De afgelopen jaren heeft zanger Ryan Tedder echter bepaald niet stil gezeten. Hij schreef en produceerde hits voor een hoop andere artiesten. Zo was de 40-jarige Amerikaan medeverantwoordelijk voor het Top 40-succes van Happier van Ed Sheeran en Sucker van de Jonas Brothers. Nu focust Ryan zich weer even op OneRepublic. Bedoeling is dat er de komende tijd genoeg nieuwe liedjes bij komen, zodat er in het najaar een nieuw album van de band kan verschijnen. Voor 2020 staat met potlood een tournee in de agenda.

Foto: Instagram