Chivv en Diquenza hoogst nieuw in de Top 40

- Hitlijsten

 Chivv Diquenza
Chivv

Chivv en Diquenza waren vorige week nog het hoogst nieuw in de Tipparade en deze week vallen ze weer het hoogst binnen, alleen nu in de Top 40. Ook Someone You Loved van Lewis Capaldi is nieuw in de Enige Echte.

27. EWA EWA – Chivv feat. Diquenza

Zijn vorige Top 40-hits scoorde Chivv stuk voor stuk in samenwerking met collega’s. Je hoorde de rapper, die eigenlijk Chyvon Pala heet, al in combinatie met onder anderen Lil Kleine, Bizzey en Hardwell. Ook haalde Chivv de lijst vier keer met SBMG. Ewa Ewa is zijn eerste solohit, al krijgt ook producer Delaney Alberto, alias Diquenza, credits. Hij produceerde eerder Frenna’s hit Vervloekt, die eind 2017 zeven weken in de lijst stond en scoort nu dus zijn tweede Top 40-notering. Ewa Ewa gaat over Lena uit het MTV-programma Ex On The Beach. Haar zie je ook in de clip. Rond Kerst zette Chivv een foto van zichzelf en Lena op Instagram. Dat wakkerde roddels over een relatie aan, maar daar is geen sprake van.

35. SOMEONE YOU LOVED – Lewis Capaldi

Twaalf jaar oud was Lewis Capaldi nog maar toen hij begon met optredens in lokale Schotse kroegen. De singer/songwriter komt namelijk uit Glasgow. Inmiddels is Lewis een stukje ouder. Afgelopen najaar vierde hij zijn 22ste verjaardag. Een mooie leeftijd voor een debuutalbum. Dat verschijnt in mei en zal Divinely Uninspired To A Hellish Extent gaan heten. Momenteel toert Lewis door Europa als voorprogramma van Bastille. Op zondag 10 maart kun je beide in de Ziggo Dome in Amsterdam zien. Een paar dagen terug werd bekend dat Lewis in het najaar opnieuw naar Nederland zal komen. Vrijdag 25 oktober is de datum die je in je agenda kunt noteren, als je hem dan in TivoliVredenburg in Utrecht wilt zien.

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!