Celestial meest gedraaide hit op de radio

- Hitlijsten

 Ed Sheeran
Celestial meest gedraaide hit op de radio

Ed Sheeran komt als meest gedraaide hit uit de kerstperiode. Celestial staat voor de vierde week op nummer 1.

Het staartje van de kerst is nog zichtbaar in de lijst via een drietal nummers: Last Christmas (van Wham!), All I Want For Christmas Is You (van Mariah Carey) en Driving Home For Christmas (van Chris Rea) die inmiddels in het onderste kwart van de lijst staan. Chris Rea zakt zelfs 30 plaatsen en is daarmee de snelste zakker in de lijst. De nummer 1 van afgelopen week, Merry Christmas van Ed Sheeran en Elton John, is deze week al verdwenen uit de lijst. Wel lost Ed Sheeran zichzelf opnieuw af als lijstaanvoerder van de Airplay Top 40.

De meeste winst in de lijst is er voor I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha. Vorige week sneeuwde die track letterlijk onder waarmee de track op nummer 34 belandde. Waar I’m Good (Blue) toen met 28 plaatsen verlies de snelste zakker was is het nu, met 28 plaatsen winst, de snelste stijger.

De Airplay Top 40 telt slechts één nieuwe binnenkomer via Back To You van Lost Frequencies, Elley Duhé en X Ambassadors, op nummer 15. De hoogste binnenkomer staat op nummer 8 en komt op naam van Duncan Laurence. Zijn Electric Life verdween vorige week uit de lijst maar is nu, op nummer 8, terug. Eerder in augustus kwam de track binnen op nummer 2.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 3) CELESTIAL- Ed Sheeran

15 (--) BACK TO YOU- Lost Frequencies, Elley Duhé & X Ambassadors