Breaking Me van Topic en A7S hoogste binnenkomer in de Top 40

- Hitlijsten

 Sigma Gia Koka Topic A7S Sam Feldt
Topic

Breaking Me van Topic en A7S en 2 Hearts van Sam Feldt, Sigma en Gia Koka komen deze week de Top 40 binnen. Eerstgenoemde track valt het hoogst de Top 40 binnen en wel op 36. 

36. BREAKING ME – Topic & A7S

Niet alleen zangers en zangeressen, maar ook dj’s en producers kunnen doorbreken door muziek te uploaden via sociale media. Dat deed bijvoorbeeld Tobias Topic. De Duitser, die komende maandag 28 jaar oud wordt, is sinds zijn middelbare schooltijd bezig met het maken van muziek, die hij vervolgens op YouTube zet. Op die manier werd hij na een tijdje benaderd door andere artiesten, die met hem wilden samenwerken. Inmiddels heeft Tobias tracks gemaakt met onder anderen Ally Brooke, die je kent van Fifth Harmony, en onze Nederlandse Jake Reese. Topics eerste Top 40-hit heet Breaking Me en is een samenwerking met A7S. Dat is het alter ego van de Zweedse dj, producer en zanger Alexander Tidebrink.

40. 2 HEARTS – Sam Feldt & Sigma ft. Gia Koka

Sammy Renders begon zijn carrière ooit op schoolfeesten in Brabant met tweedehands speakers en oude discolampen, maar inmiddels reist de 26-jarige dj/producer als Sam Feldt de hele wereld over. Zijn nieuwste hit heet 2 Hearts en is een samenwerking met het Britse duo Joe Lenzi en Cameron Edwards, oftewel Sigma. Hen ken je nog van hun twee eerdere Top 40-noteringen Nobody To Love en Changing, beide uit 2014. Zangeres op 2 Hearts is Gia Koka. Zij werd geboren in Polen, maar groeide op in Nederland. In 2012 bracht ze onder de naam Natalia Jayden een album uit. Ook zong ze op tracks van Yellow Claw en Quintino en ze schreef mee aan hits van anderen, zoals aan Crazy van Lost Frequencies en Zonderling.  

Foto: YouTube