Bankzitters voor tweede week meest gestreamd

- Hitlijsten

 Bankzitters Meau Kris Kross Amsterdam Antoon Sigourney K Flemming Cristian D Brysa Ashafar $hirak Tiësto Ava Max Donnie Mart Hoogkamer S10 1da Banton Glowinthedark SFB Philly Moré Josylvio
Bankzitters voor tweede week meest gestreamd

Je Blik Richting Mij blijft staan op de eerste plek van de Streaming Top 40.

Je Blik Richting Mij van de Bankzitters staat voor de tweede week op rij bovenaan de Streaming Top 40. Met op 2 Dat Heb Jij Gedaan van Meau en op 3 Vluchtstrook van Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K, blijft de top 3 hetzelfde als vorige week. Toch zijn daarachter een heel aantal kapers op de kust.

De grootste dreiging lijkt te komen van Antoon. Hij komt met Hallo binnen in de Streaming Top 40 op nummer 4 en staat meteen dubbel in de top 4. Bilal Wahib was in de zomer van 2020 de laatste die dat voor elkaar kreeg. Daarachter klimt Zij Wil Mij van Flemming voor het eerst de top 5 binnen. Daarmee gaat zijn tweede single voor het eerst Amsterdam voorbij dat twee plekken daaronder staat. Op nummer 6 staat die andere Amsterdam, namelijk van Cristian D. Daarmee is voor het eerst de gehele top 7 Nederlandstalig. Als je de bijdrage van Ava Max niet meetelt, is ook The Motto van Tiësto dat op 8 staat van Nederlandse bodem. Ook dat is nog nooit eerder voorgekomen.

De concurrentie houdt binnen de top 10 trouwens niet op. Op donderdag kwam zangeres S10 met haar inzending voor het Eurovisie Songfestival en De Diepte komt nu al de Streaming Top 40 binnen op nummer 16. Daarboven zien we ook nog Donnie en Mart Hoogkamer die met nieuwe samenwerking Bieber Van De Kroeg binnenkomen op 14. De vierde en laatste binnenkomer is voor 1da Banton. No Wahala komt binnen op plek 37.

De snelste stijger van deze week is voor een track die vorige week de Streaming Top 40 binnenkwam. Dansen Op Labanta van Glowinthedark, SFB en Philly Moré stijgt 12 plekken naar 19. Josylvio levert juist veel in. Zoveel Takkies is de snelste zakker en gaat van 15 naar 36.