Artiestafbeelding $hirak

$hirak

Land Nederland

Geboortedatum 15-10-1993 (29 jaar)

  • Statistieken
  •  0Alarmschijf
  •  29 weken in Top 40
  •  613 punten
  •  #1219 aller tijden
  •  3 Top 40-hits

Biografie

Voor Julien Willemsen begon het muzikale avontuur in een bijrol tijdens de avonturen van de Lefensmannen. Met New Wave geeft hij als producer van 11 van de 18 nummers op het album zijn grootste visitekaartje af. Een platina album, waarbij de nummers afzonderlijk zelfs al 15 keer platina waard waren. Ook schreef hij de Popprijs al op zijn naam.

 
Inmiddels maakt hij ook pop en werkt hij samen met artiesten als Mafe en ook Maan. Ondertussen vindt hij het ook tijd voor een eigen bestaan als artiest, want op die track met Maan komen we zijn naam ook tegen. In juli van 2018 maakt hij met SBMG, Lil' Kleine, Boef en Ronnie Flex het nummer Miljonair en met Bizzey en diezelfde Ronnie Flex de track Maria. 

In 2021 gooit de producer opnieuw hoge ogen als halverwege augustus de track Uhuh verschijnt waarop Ronnie Flex, Lil Kleine en ook Yssi SB de vocalen voor hun rekening nemen. In oktober dropt hij samen met Lil Kleine en Jonna Fraser de track Done Done. Halverwege januari 2022 levert de samenwerking met Cristian D.,  Brysa en Ashafar de track Amsterdam op. In het voorjaar van 2022 dropt hij samen met Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex en Boef de single Als Je Bij Mij Blijft. Herkenbaar is de sample die gebruikt is van het nummer Around The World van ATC.

Hij weet in februari 2023 KM, Cristian D, Ronnie Flex en Emms bij elkaar te krijgen voor de single Baddie.

Social media


Twitter

Facebook