As It Was van Harry Styles voor de vierde week op 1 in de Top 40

- Hitlijsten

 Harry Styles Ed Sheeran Camila Cabello Willy William Kris Kross Amsterdam Donnie Tino Martin James Hype Miggy Dela Rosa David Guetta Becky Hill Ella Henderson Rondé 5 Seconds Of Summer The Kid Laroi
As It Was van Harry Styles voor de vierde week op 1 in de Top 40

Harry Styles weet met As It Was de Top 40 voor de vierde week aan te voeren. De zanger heeft wel een nieuwe directe achtervolger.

De Britse zanger brengt later deze maand zijn derde studioalbum, Harry’s House, uit. Deze week verscheen ook de trailer van de film Don’t Worry Darling waarin Styles dit najaar weer op het witte doek te zien zal zijn. Bam Bam van Camila Cabello en Ed Sheeran klimt naar nummer 2 terwijl ook Trompeta van Willy William een plek stijgt naar nummer 3. Het is de derde keer dat de melodie van Infinity in de top 3 weet te komen. Ook het origineel (in 1990) en de remix (in 2008) stonden bij de grootste drie hits van ons land.

Vanavond (Uit M'n Bol) naar 8
Twee nummers stijgen deze week de top 10 in. Kris Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin gaan met Vanavond (Uit M'n Bol) van 11 naar 8 en flikken daarmee wat het origineel van André Hazes uit 1993 nooit voor elkaar kreeg: een plek in de top 10 bemachtigen. Hazes kwam in 4 weken Top 40 niet verder dan 36. Het is voor Jordy, Sander en Yuki alweer de negende top 10-hit in ons land. Donnie staat inmiddels op 2 top 10-hits, terwijl Tino Martin na Zij Weet Het (#10) en Loop Niet Weg (met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters, #4) zijn derde pakt. James Hype en Miggy Dela Rosa zijn ook nieuw bij de 10 populairste nummers van ons land. Ferrari racet met 130 van 15 naar 9. Antoon en Suzan & Freek zijn de grote verliezers deze week. Hallo valt van 2 naar 4 en Honderd Keer daalt de top 10 uit en moet het met de twaalfde plek doen. 

The Kid Laroi gaat het hardst
David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson zijn op weg richting de top 10. Ex-Alarmschijf Crazy What Love Can Do stijgt vier plaatsen en is nu op 14 terug te vinden. Rondé heeft opnieuw een top 20-hit te pakken. Love Myself stijgt van 22 naar 19. De mannen van 5 Seconds Of Summer gaan iets harder, maar met vijf plaatsen winst voor Complete Mess blijven zij op 21 nog voor de magische top 20-drempel hangen. The Kid Laroi heeft met Thousand Miles de snelste stijger te pakken. De derde Top 40-hit van de 18-jarige zanger uit Australië klimt met 9 plaatsen winst naar nummer 24.

Green Green Grass is de hoogste nieuwkomer
Het nieuwe album van George Ezra, Gold Rush Kid, staat op de planning voor 10 juni. De eerste single van dat album, Anyone For You (Tiger Lily), staat deze week op nummer 7. Green Green Grass werd als opvolger door Qmusic al uitgeroepen tot Alarmschijf en deze week is dat, op nummer 31, de hoogste van vier nieuwe binnenkomers. Alles over de nieuwkomers lees je hier.

Bekijk hier de complete Top 40 van deze week. 

Foto: YouTube