Arjen Lubach scoort Tipparade-hit

- Hitlijsten

The galaxySlimme schemer ft. tidoArjen lubach
Arjen Lubach 2019

Arjen Lubach maakte vorige week zijn debuut onder de naam Lu Bach in de Tipparade. Met de single Beter in Bed probeert hij een statement te zetten tegen de voorman van de partij Forum voor Democratie: Thierry Baudet. 

Arjen Lubach is vooral bekend van zijn televisieprogramma Zondag met Lubach waarin hij op alle actualiteiten inspeelt. Toch nam hij voor een tijdje afstand van het programma omdat hij theatershows ging maken. Daar onstond ook het nummer Beter in Bed die nu op de 26e plek in de Tipparade staat. In de track rapt hij over een romantische nacht met een ex van de voorman van Forum voor Democratie: Thierry Baudet. 

Slimme Schemer
Het is niet de eerste keer dat Arjen Lubach in de Tipparade stond. In 2001 bracht hij onder de naam Slimme Schemer een nummer uit dat zelfs de Top 40 bereikte. De track Jelle behaalde uiteindelijk het podium, want hij stond als piekpositie op de 3e plek. 

Ook succesvolle dj
Naast rappen, doet Arjen Lubach nog meer in de muziekindustrie: hij is namelijk dj. Samen met Sacha Harland vormt hij het dj-duo The Galaxy en behaalde ze in 2018 een Tipparade-hit met Hero

Check de songtekst van zijn Tipparade-hit Beter in Bed

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!