RONDÉ support act Bastille

- Concerten

 Rondé Bastille
RONDÉ support act Bastille

RONDÉ staat volgende maand in de Ziggo Dome.

MOJO kondigde gisteren de opener en supportact aan voor het concert van Bastille in de Ziggo Dome op 5 april. De supportact wordt de momenteel megapopulaire band RONDÉ. Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr en Cas Oomen beginnen op 23 maart aan hun clubtour en zullen dus op 5 april ook in de Amsterdamse Ziggo Dome staan. Zelf reageerde de band op Instagram enthousiast op het nieuws. Ze schreven: “OMG, we gaan 5 april het voorprogramma doen van Bastille in de Ziggo Dome!”

Naast RONDÉ werd ook de Britse band The Native door MOJO aangekondigd als opener voor het concert van Bastille. De band die volgens MOJO invloeden heeft van bands als Oasis, Coldplay en Kings Of Leon, bracht onlangs een nieuwe ep uit genaamd Signals. Nu staan ze dus in het voorprogramma van Bastille.

Bastille komt naar Nederland in het kader van hun Give Me The Future-tour. Met die tour zullen ze niet alleen in Nederland spelen, maar in een heel aantal andere Europese steden, in de UK en in Noord-Amerika. De tour staat in het teken van hun vorige maand uitgebrachte album Give Me The Future. Shut Off The Lights werd van dat album alweer hun achtste Top 40-hit.