Lil Kleine geeft show in Ziggo Dome

- Concerten

 Lil Kleine
Lil Kleine

Lil Kleine geeft op zaterdag 11 mei 2019 een concert in de Ziggo Dome. Het is voor het eerst dat een Nederlandse rapper de stap weet te maken naar de concertzaal in Amsterdam-Zuidoost.

De move van de maker van Top 40-hits als Loterij en Krantenwijk is opvallend. Vorig jaar begon hij zijn tour nog in Koninklijk Theater Carré, omdat hij vond dat Paradiso en Afas Live te klein waren en de Ziggo Dome en de Johan Cruijff hem nog wat groot leken. Nu, een jaar later, vindt Kleine het toch tijd om nog een stap verder te gaan.

Grootste show
Hij laat weten dat hij en zijn team de komende maanden aan de slag gaan om iets unieks neer te zetten en spreekt alvast van ‘een show van wereldformaat’. “Het wordt een avond die mensen niet snel zullen vergeten,” aldus Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet. Komend jaar is hij ook nog eens gastartiest bij Marco Borsato's concerten in De Kuip in Rotterdam.

Donderdagavond 29 november gaan de tickets voor Het Concert, zoals zijn soloshow gaat heten, in de verkoop bij Paylogic. Fans die zich van tevoren registeren via de website van Lil Kleine, mogen een uur voor aanvang van de reguliere kaartverkoop tickets kopen.

Check hier de songtekst van de huidige Top 40-hit van Lil Kleine, Verleden Tijd.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!