Coverafbeelding Chivv & Broederliefde - Henny Op Een Maandag
  • Statistieken
  •   3 wkn Tipparade
  •   2021

Artiestinformatie

Geboortedatum   11-02-1995
Land   Nederland

Chyon Pala vormt met Henk Mando het duo SBMG en maken sinds 2013 al samen muziek, eerst ook samen met BKO (Bryan Oduro). Met Alaka, Ballon en 4x Duurder scoort het duo een drietal hits, waarna Chivv in 2017 ook te horen is in een samenwerking met Dopebwoy en 3robi, Cartier.

Begin 2018 levert hij met Bizzey, Kraantje Pappie en Yung Felix de track Ja! af. Niet veel later staat zijn naam ook op samenwerkingen met Hardwell, Bizzey en Lil Kleine (Ze Willen Mee) en met Kevin en Lil Kleine (Beetje Moe). In november werkt hij mee op Huts, de track van The Blockparty.

Zelf scoort hij met Ewa Ewa, een track met Diquenza, in februari 2019 een Spotify-succes als dat nummer de lijst weet aan te voeren. Ondertussen is hij, met Ali B en Boef, ook te horen op Sneaky Money en op Last Man Standing (met Yung Felix, Bizzey en Kraantje Pappie).

In 2019 werkt hij mee aan Give Dem, een nieuwe track van Frenna voordat hij met Je Kent 'T Wel ook hoge ogen gooit in de streaminglijst. Ook is hij aan het einde van het jaar te horen op tracks van Sevn Alias (Bando Baby) en Boef (Kofferbak).
Met Un4gettable Nights brengt hij in 2020 zijn tweede album uit.
Halverwege 2021 dropt hij de track Come Online. De track is een samenwerking met de heren Jandro & Jonna Fraser en Diquenza. Begin augustus levert de samenwerking met Broederliefde de track Henny Op Een Maandag op. In november weet hij de heren Dopebwoy en Boef te strikken voor de track Domme Invest.

Songinformatie

ArtiestChivv,
Broederliefde
Titel Henny Op Een Maandag
Lengte 3:42
Componist(en) Chyvon Pala · Emerson Akachar · Javiensley Dams · Jerzy Miquel Rocha Livramento · Melvin Silberie · Milangchelo Junior Martina
Producer(s) Soundflow
Platenlabel Un4gettable Music
Catalogusnr digitale single
Releasedatum 30-07-2021


Positieverloop