Airplay Top 40

week 49 (28 november 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
10
14
10
Details Di-Rect - 90s Kid
1410
 


4 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@samuel denk ik ook niet hij heeft zijn piek in streams al gehad maar de superstip hier was opvallend dus een eervolle vermelding maar claude mag hem wel overnemen hoor gaat lekker op airplay en streams en is een goede track
Top 40 profiel van Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes
Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes  - 
@ lol XD , thx! leuke bijdrage altijd van jou. Tof om te lezen... Ehm maar een ding, ik denk echt niet dat Unholy nog nummer één wordt? Toch? Dat zal ongetwijfeld Maan zijn. Daarna Claud.
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Eindelijk een hoop ouwe meuk eruit, maar er staan er nog veel meer in, die er niks meer te zoeken hebben.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
mooie lijst! de top 3 is prima 5&6 staan ook prima. 9 tm 17 zijn ook prima (super)stippen 90s kid re-entry. maneskin en claude kunne de top 10 in in de top 40. kygo&dean kunnen weer een plekje of 2 pakken in de top 40. maan&goldban op #1 of word het unholy? grijs terug richting links? moet ie nog wat streams er bij pakken. snap gaat een harde val krijgen in de top 40. benson boone nog een weekje in de top 40? questions exit? jammer maar met deze val hier wel logische. gaat weapons het beter doen dan million dollar? vind million dollar beter maar gok dat weapons geen 12 weken tip nodig heeft. toch jammer dat ilse al uit de tip is misschien nog een re-entry deze of volgende week als de airplay stijgt. @Q gooi haar eens op de A rotatie ;). snelle nu al binnen? gaat dus en grote radio hit worden. met wat streams is er zo een nieuwe nummer 1 hit geboren voor snelle.