Airplay Top 40

week 37 (5 september 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
40
35
7
Details Rema - Calm Down
357
 


8 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
als clam down nog steeds #1 is dan heeft hij dus nauwelijks airplay nodig dat zou ik dan weer niet echt #1 waardig vinden is er uberhaupt wel ooit eens een #1 geweest die niet in de airplay OF streaming stop 40 heeft gestaan?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ze geven een klein beeld omdat hun meet dagen anders zijn en de top 40 zelf ook nog sociaal media mee telt toch gebruik ik beide lijsten voor kleine meet gerei want op basis van deze lijst verwacht ik dat rema niet meer op #1 zal staan ook al is hij nog steeds de #1 in de streaming 40 op woensdag waarbij ik rekening houd met dat de alarmschijf meetelt voor airplay punten (hoge entry in airplay top 40 week na schijf)
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
En het nadeel van deze lijst is dat hier van maandag tot zondag gemeten wordt en niet zoals voor de Top 40 van woensdag tot dinsdag, ik weet zeker dat als dat wel zo was geweest Darte Un Beso en In The Stars allebei een paar plekken lager zouden staan omdat ze vrijdag bij Q respectievelijk zijn gecanceld en naar de B-rotatie zijn afgeschaald
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Ton een aanradertje: kijk eens een keer naar de Single Top 100 en de airplaylijst van Dutchcharts. Daar staat wel bij aangegeven hoe ver alles ongeveer uit elkaar staat. Hoewel airplay en streaming bij de Top 40 net iets anders gemeten worden (en voor de Top 40 tellen trends in social media ook nog mee) geeft het wel een goede indruk van wat de situatie nu precies is
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Ton het is niet zo makkelijk als posities in airplay en streaming bij elkaar optellen en deze van 82 aftrekken. Eigenlijk tellen de streaming top 40 en airplay top 40 hun respectievelijke metrics heel anders dan de Top 40 en geven dus een vertekend beeld.
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Op basis van airplay en streaming zou Multicolor al een paar weken op 1 staan en Calm Down op 5; ik verwacht dus onderhand ook wel een nieuwe nummer 1. Misschien toch Snap?
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
@lol XD je kunt uit deze lijst geen trend halen, hij is zo wisselvallig als maar kan, zeker in de onderste regionen.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
de gehele top 6 is het zelfde gebleven solo parati dus nog in de top 3 prima. snap plust er 2 dat zal niet genoeg zijn voor #1 GGG zal ook niet gaan zakken in de top 40 met deze prestatie. im good binnen op 13 prima prima gaat een mooie stijging krijgen in de top 40. de 2 harry's onder elkaar en late night talking BOVEN as it was wat een zakker voor hem die gaat sws berg afwaards in de top 40 jammer dat verdient hij niet okay geen top 3 meer voor hem prima maar om hem nou zo snel af te weren? gun hem nou ook die 1000 punten. when youre gone will in de plus? shakr -3 dat is een bye bye in de top 40 jammer. automatisch moet plaat smaken voor een iets mindere track van flemming. lf system zo laag hoor ik vrij regelmatig toch wel op de radio vind het niet het beste liedje mar de positionering snap ik niet helemaal. calmdown gaat de #1 verlaten met deze positionering dat is niet zo erg primaplaat maar een andere #1 mag wel.