Coverafbeelding Yvonne Keeley & Steve Flanagan - We Got Love
  • Statistieken
  •   3 wkn Tipparade
  •   1979

Artiestinformatie

Geboortedatum   06-09-1952
Land   Nederland

Yvonne Christine Thelma Paaij is bij het grote publiek beter bekend onder de naam Yvonne Keeley. Ze is het jongere zusje van Patricia Paay.


Begin jaren zeventig woonde ze in het Verenigd Koninkrijk samen met de Britse zanger Steve Harley van de popgroep Steve Harley & Cockney Rebel.


In 1971 nam zij onder de naam Ivy Christie het nummer One Way Ticket op. Een jaar later nam ze onder de artiestennaam Honeypie samen met haar zus Patricia de single I Believe In Love op. Toen ze in 1974 zelf een plaatje mocht maken, wilde de platenmaatschappij verwarring voorkomen met haar toen al populaire zus Patricia en Harley bedacht daarop het pseudoniem Keeley. Ze liet zich sindsdien ook door haar vrienden zo noemen.


Eind 1977 scoorde ze een grote hit met het nummer If I Had Words, een duet met de Britse zanger Scott Fitzgerald. In de jaren daarna nam ze nog een aantal singles op waaronder We Got Love en Thank You.


Vanaf 1983 vormde ze samen met haar zus Patricia en een derde, wisselende zangeres, het trio The Star Sisters.


Ze presenteerde in 1988 enige tijd een radioprogramma op het commerciële radiostation Cable One. Ze werd in 1989 nieuwslezer bij de Rotterdamse zender Stads TV. In 1992 vertrok ze naar haar zus en haar zwager Adam Curry in de Verenigde Staten, om als persoonlijk assistent voor Adam Curry te werken.


In de periode van 1996 tot 2004 presenteerde ze in samenwerking met Ron Sint Nicolaas het radioprogramma Keeley in de middag op Radio Rijnmond. In 2004 is zij beëdigd als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand voor de gemeente Schiedam.


Songinformatie

ArtiestYvonne Keeley,
Steve Flanagan
 A-kant
Titel We Got Love
Componist(en) P. Shelley, L. Horton
Producer(s) Peter Shelley
 B-kant
Titel Never Had Nobody Like You
Componist(en) P. Shelley
Producer(s) Peter Shelley
 
Platenlabel Ariola
Catalogusnr 15 844 AT
Album -

Positieverloop