Top 40

week 3 (20 januari 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
8
8
9
Details Rita Ora - Anywhere
89
 
7
262
11
12
14
Details P.T.M. - Feel it still
1214
10
335
13
16
5
Details Dua Lipa - Homesick
165
 
13
116
20
24
3
Details P!nk - Beautiful trauma
243
 
20
52
31
28
22
Details P!nk - What about us
2822
 
1
691
32
36
2
Details The Scr!pt - Arms open
362
 
32
14
35
33
12
Details Charlie Puth - How l?ng
3312
16
199
38
31
24
Details The Scr!pt - Ra!n
3124
 
3
633


27 Reacties


Log in om te reageren.

Julian  - 
Verwacht ik ook. Havana zal wel heel lang genoteerd gaan staan. Ongetwijfeld 30 weken.
Erik  - 
Ik verwacht dat deze week Havana van 4 naar 1 springt. Net zoals in Amerika een nummer dat tijd nodig had om ontdekt te worden en nu ook daar op 1 staat. Album is uit (heeft effect op sociale media), top 10 youtube, top 5 Spotify, top 10 airplay, hoog in iTunes (telt niet mee voor top 40 maar geeft indicatie) en misschien belangrijker het momentum van perfect lijkt voorbij. Ben benieuwd.
Julian  - 
Volgende week: 10. Anywhere 9. So Far Away 8. Zoutelande 7. Stargazing 6. Finesse 5. Wolves 4. Havana 3. Blijf Bij Mij 2. River 1. Perfect Dit is wat ik denk, niet wat ik hoop.
Robin Beijer-Tamis  - 
Wat is iedereen lekker positief
Adriaan Hout  - 
Waarom krijgen de nieuwkomers geen punten en Piek! Of tellen de 1 week punten niet mee!
Nick de Rooij  - 
Frank Zweers, Hoe weet je dat? Van de Mega?
top40fan  - 
@ ivar sip typisch 538 verleden week hadden ze gewoon bruno mars moeten kiezen en nu een van die jij opnoemt en of the chainsmokers
Gaatze Wijma  - 
Ed Sheeran staat gelukkig nog op 1. Laat die maar daar voorlopig lekker staan. Jammer dan Kygo verder zakt. Staat persoonlijk voor mij nog op 2. Gelukkig stijgen Eminem, Blof, Portgual The Man, Alan Walker, Dua Lipa, Luis Fonsi, P!nk, Jax Jones en Axwell & Ingrosso. Jammer dat Rita Ora, Martin Garrix, Clean Bandit Lost Frequencies en Dirty Sexy Money zakken. Ook jammer dat Arms open weinig stijgt. Puri is een waardeloze binnenkomer. Mag net zoals G-eazy en Broederliefde snel de lijst uit.
Marco Gerritsen  - 
Andere nummer 1 please. Verder niet zo'n spannende lijst, Havana gaat de 30 weken met gemak halen haha. Wel interessant of Dua Lipa met Homesick de top10 gaat halen, dat deed ze met al haar andere top40-hits (5 stuks) al wel.
Gaatze Wijma  - 
Kan me niet storen dat Jeroen het wat eerder zei. Maar overbodig hem nu nog tot AS te bombarderen.
Herman Koers  - 
Beetje te veel erg lang genoteerde platen staan er momenteel in de enige echte Top 40. Geweldige nieuwe binnenkomers van Bruno Mars en Liam Payne/Rita Ora. Coño is waardeloos. Had Justin Timberlake al wel verwacht. Volgende week dan maar!
Frank Zweers  - 
In de Mega Top 50 staat Havana deze eindweek op 1. Een record in de NPO hitlijst want dit gebeurt pas in de 20e week. Ook Zombie keert voor 1 week postuum terug.
Frank Zweers  - 
Die worden pas verwerkt als ze na de top 40 uitzending officieel op de site staat.
Julian  - 
Jammer dat Hardwell en Bastille zakken
Gaatze Wijma  - 
Gelukkig dat Hardwell zakt. Overschatte artiest bij 538
Julian  - 
Niet zo'n leuke dancesmash.....
Lucas  - 
De top 40 is nog niet beschikbaar voor niet-leden (pas om 6 uur). Dan komen de punten er pas bij.
Nick de Rooij  - 
Ik denk dat Blijf Bij Mij nummer 1 niet meer gaat halen want Rover zal volgende week wel stijgen naar 2. Voor de rest mooie lijst , ik had eigenlijk Taylor Swift - Gorgeous wel verwacht i.p.v. Cono wat een zeik nummer! Geweldig dat Bløf de top 10 heeft gehaald is lang geleden.
Frank Zweers  - 
Voor de 2e achtereenvolgende week kiest 538 een alarmschijf die de week daarvoor Topsong bij Radio 2 was.Top 5 garantie voor Bruno Mars .
top40fan  - 
bruno mars as is al verklapt flauwe gedoe van die jeroen nieuwehuize
Lucas  - 
Nick - Ik had ook Gorgeous verwacht, of gewoon beiden. Doet het lekker in Airplay en ik zie niet per se in waarom die op eens geen kans meer maakt. Had ook gewoon 3 -> 2 in de tipparade kunnen gaan (en iets van Miss You of Get it right eruit). Het is zelfs de enige in de Airplay top 40 die niet in de top 40 staat of heeft gestaan behalve Wulf die nu alarmschijf is...
Ivar Sip  - 
Erg jammer dat Bruno Mars de AS is terwijl onder andere Dua Lipa en Camila Cabello nog een kleine push nodig hebben. Zonde
Julian  - 
11 stijgers 20 zakkers 6 zittenblijvers 3 binnenkomers
Marco Gerritsen  - 
Lekkere AS, mocht ook wel vorige week maar goed. DS is oké, er is heel weinig dance om uit te kiezen dit jaar valt me op...
top40fan  - 
@marco gerritsen had wel ds of as van the chainsmokers verwacht maar helaas ach zal komende week wel ze zijn altijd sloom bij 538
Gaatze Wijma  - 
Heb vanmiddag gelukkig het gedrukt exemplaar al kunnen krijgen. Moest er wel om vragen maar ze waren er in ieder geval. Het heeft dus voorlopig wel geholpen dat ze erachter zijn gegaan. Bedankt Lidwien!
Julian  - 
Finesse is een geweldige track, maar het is zo inderdaad wel een beetje raar dat ze een alarmschijf kiezen die al in de top 40 staat. Dat deden ze een tijdje geleden ook al met Rockstar. Oja, Coño mag van mij de vuilnisbak in.