Coverafbeelding Tabitha - Voor Nu
  • Statistieken
  •   4 wkn Tipparade
  •   2021

Artiestinformatie

Geboortedatum   22-07-1992
Land   Nederland

Op haar sociale media plaatste ze al covers van Ariana Grande (Dangerous Woman) en Beyoncé (Hold Up). Ondertussen leverde ze ook haar eigen tracks Holla At Me en Hey Mom af. Op het album van Ronnie Flex, Rémi, dat in juli van 2017 verschijnt, is ze te horen op de nummers Red Me en Is Dit Over.


In november van 2018 is ze te horen op Voor Jou, de single die Qucee maakt ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van zijn dochter Mikayla. Terwijl die track in de Tipparade staat, duikt ze ook op in een samenwerking met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey: Hij Is Van Mij. Die track staat zeven weken op de eerste plaats van de Top 40. De samenwerking met het dj-trio bevalt zo dat ze in het voorjaar van 2019 ook te horen is op Moment. Dat jaar verschijnt haar album Hit-Sig waarop ze met onder meer Rolf Sanchez en Jayh samenwerkt.

In februari van 2020 is Zeldzaam haar volgende single, een samenwerking met Ronnie Flex, voordat ze met Nielson het nummer Slapen Met Het Licht Aan maakt. In augustus is Hallo Met Mij weer een solotrack die ze uitbrengt. Het nummer is de titeltrack van haar debuutalbum. Op dat album staat ook Blijf Nog Even Hier, een samenwerking met Paskal Jakobsen. Ik Hou Van Mij, een cover van het nummer van Harrie Jekkers, wordt een geliefd nummer dat ze laat horen in De Beste Zangers.

In oktober 2020 maakte Tabitha bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Begin 2021 komt ze met de single Voor Nu, wat zij speciaal voor haar ongeboren kindje schreef. Het liedje is een ode aan haar dochter. De feel-good single Overbodig verschijnt in oktober 2021 en is een samenwerking met Ronnie Flex en Glen Faria. In november dropt ze de track Niemandsland.
Eind januari 2022 brengt ze samen met de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons het nummer Ik Wist Het uit. Dit nummer is de titelsong voor de nieuwe gelijknamige Nederlandse bioscoopfilm. In Ik Wist Het wordt er door beide artiesten zowel in het Nederlands als in het Engels gezongen

Songtekst

Als jij straks je eerste vriendje krijgt
En een feestje leuker is dan hier bij ons thuis
's Avonds voor de eerste keer op pad
Weet dan dat er iemand op jou wacht

Maakt niet uit
Wat jij besluit
Misschien kijk ik te ver vooruit

Maar voor nu
Groei nog maar even
Neem je tijd
Veilig en warm
Bescherm ik jou
Totdat je mij loslaat
Voor nu
Blijf nog even daar

Wanneer de drempels komen op jouw pad
En het leven niet verloopt zoals je had verwacht
De groei komt pas na de pijn
Maar weet dat wij er altijd voor jou zijn

Wat jij dan
Ook besluit
Misschien kijk ik te ver vooruit

Maar voor nu
Groei nog maar even
Neem je tijd
Veilig en warm
Bescherm ik jou
Totdat je mij loslaat
Voor nu
Blijf nog even

Maar voor nu
Groei nog maar even
Neem je tijd
Veilig en warm
Bescherm ik jou
Totdat je mij loslaat
Voor nu
Blijf nog even daar

Songinformatie

ArtiestTabitha
Titel Voor Nu
Lengte 2:32
Componist(en) Léon Paul Palmen · Tabitha Foen-a-Foe
Producer(s) Palm Trees
Platenlabel Neof Music Group
Catalogusnr digitale single
Releasedatum 05-02-2021


Positieverloop