Coverafbeelding showtek & noisecontrollers - get loose (tiesto remix)

showtek & noisecontrollers

get loose (tiesto remix)

  • Statistieken
  •   8 weken
  •   24 piekpositie
  •   75 punten
  •   2013

Artiestinformatie

Land   Nederland

De Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen werken al sinds 2001 samen. In de loop der jaren is hun muziekstijl veranderd van techno en hardstyle naar meer toegankelijke house. Het duo gaat in 2012 een serie samenwerkingen aan in hun Crazy Collabs.

In 2013 scoort Showtek vier hits in de Top 40 met Cannonball (#5, met Justin Prime), Slow Down (#18), Get Loose (#24, met Noisecontollers) en Booyah (#14, met We Are Loude en Sonny Wilson).
Ook in 2014 zitten de broers niet stil. Na We Like To Party komt ook Bad (samen met Vassy en David Guetta) in de Media Markt Top 40 terecht. Aan het eind van het jaar maken ze, samen met MC Ambush, de track 90's By Nature.
In de zomer van 2015 komen de heren opnieuw onder de aandacht in een samenwerking met David Guetta als de Franse dj de track Sun Goes Down uitkiest als zijn nieuwe single.


Na Believer uit 2016 scoren ze, samen met Brooks en Natalie Major, in april 2017 voor de tiende keer de Dance Smash bij Radio 538 met On Our Own. In 2018 leveren ze met Natural Blues een nieuwe versie af van de hit van Moby uit 2000. In juni volgt opnieuw een samenwerking met David Guetta, Your Love.

De broers leveren in het voorjaar van 2019 een samenwerking af met Leon Sherman, Listen To Your Momma.
Met Someone Like Me leveren de heren in 2021 hun eerste track af. Ze hebben voor deze track de Finse zangeres Lxandra weten te strikken.

Songtekst

I just wanna get loose when the beat drops

I just wanna get loose when the beat drops

I just wanna get loose when the beat drops

I just wanna get loose when the beat dro...

Songinformatie

Ondanks dat Showtek al sinds 2001 actief is, brak het project van de Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen pas begin 2013 definitief door. Cannonball stond toen maar liefst 23 weken in de Media Markt Top 40 en ook de opvolger Slow Down (Anthem Emporium 2013) deed het goed. De nieuwste hit van de gebroeders Janssen is een samenwerking met Noisecontrollers. Dat is het duo Bas Oskam en Arjan Terpstra. Zij zijn net als Showtek ook al jaren goede bekenden in de wereld van hardstyle en dubstep. Zo runt het duo samen met Wildstylez bijvoorbeeld het label Digital Age. De samenwerking tussen Showtek en Noisecontrollers maakt deel uit van Crazy Collabs. Dat is een reeks samenwerkingsverbanden tussen Showtek en onder anderen Tiësto, Hardwell, Justin Prime en dus ook Noisecontrollers. Get Loose werd in het voorjaar van 2013 al uitgebracht, maar pas nu Tiësto zich er ook mee bemoeid heeft en een nieuwe remix van het nummer heeft gemaakt, komt deze 'crazy collab' binnen in de Media Markt Top 40.
ArtiestShowtek,
Noisecontrollers
 A-kant
Titel Get Loose (Tiësto Remix Radio Edit)
Lengte 3:05
 B-kant
Titel Get Loose (Tiësto Remix)
Lengte 5:43
 
Platenlabel Spinnin' Records
Catalogusnr digital download
Releasedatum 28-06-2013


Positieverloop