Coverafbeelding Sam Feldt - Been a while
  • Statistieken
  •   5 wkn Tipparade
  •   2016

Artiestinformatie

Geboortedatum   01-08-1993
Land   Nederland

Sammy Renders is woonachtig in Boxtel en maakt al geruime tijd remixen, waarvan Naxxos New Orleans een voorbeeld is dat eind juni 2014 verschijnt. Zijn kwaliteiten leverden hem eerder dit jaar een contract op bij Spinnin’.

Samen met De Hofnar maakte hij de track Bloesem, waarin een prominente rol is weggelegd voor de panfluit. De sample in het nummer is afkomstig uit Zelfs Je Naam Is Mooi van Henk Westbroek. Die verleende zijn medewerking aan het nummer, waardoor Bloesem van vocalen werd voorzien en het werd omgedoopt tot Zolang Ik Jou Heb. Westbroek scoorde er in 1999 zijn grootste hit mee; Zelfs Je Naam Is Mooi stond 33 weken in de Top 40 en kwam tot de zesde plaats. In 2014 is de titel in de samenwerking met Sam Feldt en De Hofnar Zolang Ik Jou Heb.

In 2015 slaat zijn remix van Show Me Love wereldwijd aan. Zo schiet het omhoog in de wereldwijde dance-lijsten en komt het als een boemerang terug naar ons land met de remix van EDX. Opnieuw blijkt dat de rek nog steeds niet uit het origineel van Robin S is... In 2008 werd het -15 jaar na de originele release- in een remix-versie een nummer 1-hit.

In februari van 2016 komt Been A While in de Tipparade terecht. Later levert hij een remix af van Wild Horses van Birdy en komt hij in juni met Summer On You, een samenwerking met Lucas & Steve en Wulf. Die track weet de vierde plaats te bereiken. What About The Love en Open Your Eyes blijven steken in de Tipparade.


In juni van 2017 is Fade Away, een samenwerking met Lush & Simon en de Roemeense Inna, de volgende single. In augustus werkt hij samen met Akon op het nummer Yes. Met Be My Lover, een remake van de hit van La Bouche uit 1995, scoort Feldt de Dance Smash bij Radio 538. In 2018 levert Feldt, samen met Möwe en Karra, de track Down For Anything af.


In het voorjaar van 2019 verschijnt de EP Magnets waarvan de track Post Malone (met Rani) een van de meest gestreamde nummers wordt.


Songtekst

It's been a while
Since I let you
Cross my mind
I can let you hunt

How could I let you go
Haven't seen you around here for a while
How could I let you go
Haven't seen you naked for a while

It's been a while
since I let you
Drive around
I could choose you, lover

How could I let you go
Haven't seen you around here for a while
And how could I let you go
Haven't seen you naked for a while

Haven't seen you around here for a while

Haven't seen you naked for a while

Songinformatie

Trivia

Sam Feldt - Been A While (Extended Mix) 3:30
[Spinnin' Deep SPDEEP214 (= MP3, 320 kbps)
(releasedatum: 05-02-2016)
(http://www.beatport.com/)
ArtiestSam Feldt
Titel Been a While
Lengte 2:43
Platenlabel Spinnin' Deep
Catalogusnr digital download
Releasedatum 05-02-2016


Positieverloop