Spotlight: Psycho

- Releases

 Anne-Marie Aitch
Spotlight: Psycho

Deze week in de Spotlight: de nieuwe single van Anne-Marie.

Er hebben zich in de afgelopen jaren behoorlijk wat talentvolle popzangeressen aangediend. Niet van hen allemaal horen we nog dagelijks, maar toch betekent dat niet dat ze ook echt verdwenen zijn. Zo scoorde de Britse Anne-Marie een aantal jaren geleden hit na hit, maar lijkt ze sindsdien een beetje vergeten.

In de UK is ze echter nog altijd populair. Met Don’t Play scoorde ze nog een behoorlijke hit vorig jaar en ze releast nog regelmatig nieuwe muziek. Zo is ze voor haar nieuwste single de studio ingedoken met de populaire Britse rapper Aitch. Samen proberen ze met Psycho een gooi te doen naar hitlijstsucces in eigen land. Maar wie weet? Misschien zien wij haar binnenkort ook wel weer verschijnen in de Top 40.

Hoewel de kans klein lijkt dat Psycho een hit wordt in Nederland, betekent dat niet dat het een slecht liedje is. Sterker nog, de track is verrassend sterk. Met in your face hiphopproductie en een extreme dosis attitude heeft Anne-Marie een sound gevonden die perfect bij haar past. Misschien dat niet iedereen aan het opletten is wat betreft Anne-Marie, maar probeer Psycho één keer en je bent weer bij de les.