New Releases: Suzan & Freek brengen je positieve vibes

- Releases

 Drake Imanbek Milky Chance Halsey Marshmello Seeb Martin Jensen
Suzan & Freek

Zoals iedere week zetten we de heetste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week komen nieuwe nummers van onder anderen Suzan & Freek, Drake en Playboi Carti en Imanbek en Martin Jensen voorbij.

WEG VAN JOU – Suzan & Freek
Weg Van Jou was eigenlijk bedoeld als cadeautje voor de fans van Suzan & Freek, die naar de clubtour zouden komen. Die tour ging door het coronavirus helaas niet door, maar het gaf het duo wel de tijd om de liedjes langs te gaan die nog op de plank lagen. Volgens Suzan is het een track die gaat over stilstaan bij de mensen om je heen. Je geliefde, je familie, je vrienden. Ze zijn er allemaal in deze tijd, maar ook weer verder bij je vandaan.

UNFAMILIAR – Seeb x Goodboys x HRVY
Seeb ken je onder andere van de hits Breathe (#30 in 2016) en Grip (met Bastille, #17 in 2019). De Noren Simen Eriksrud en Espen Berg zijn nu terug met Unfamiliar. Voor deze track werkten ze samen met Goodboys, die je kent van hun hits met Meduza. De 21-jarige HRVY, die in het dagelijks leven Harvey Cantwell heet, is al jaren een groot talent. Hij was presentator bij de BBC en toert de wereld rond, waarbij hij wordt achtervolgt door heel wat gillende meiden. Unfamiliar is een zomerse track, die je doet verlangen naar volle terrasjes.

PAIN 1993 – Drake with Playboi Carti
Drake gaat nog altijd hard in de wereldwijde hitlijsten met zijn Toosie Slide, maar de Canadees zit niet stil. Met Pain 1993 heeft hij alweer een nieuwe track in de wachtrij staan. En hij heeft nog meer goed nieuws, want komende zomer zal zijn zesde studioalbum verschijnen. Deze week is het ook al feest, want zijn mixtape Dark Lane Demo Tapes kwam uit, met oudere en nieuwe tracks. Pain 1993 is een samenwerking met de 23-jarige Amerikaanse rapper Playboi Carti, die als normale naam Jordan Carter heeft. Zijn bekendste track is Magnolia, dat in 2017 tot 29 kwam in de Amerikaanse Billboard Hot 100.

I’M JUST FEELIN’ (DU DU DU) – Imanbek & Martin Jensen
De Kazachse producer Imanbek Zeikenov ken je van zijn remix van SAINt JHN’s Roses, die momenteel hoog in de Nederlandse Top 40 staat. Qua timing is het dan natuurlijk ideaal om met een eigen track te komen. Dat is I’m Just Feelin’ (Du Du Du) geworden, dat hij maakte met Martin Jensen. Die 28-jarige Deen stond in 2017 in de Top 40 met Solo Dance. Mocht hun gezamenlijke nummer voor het eerst horen, wees dan gewaarschuwd. Hij gaat niet snel meer uit je hoofd.

DON’T LET ME DOWN – Milky Chance & Jack Johnson
Met Stolen Dance kwam het Duitse Milky Chance in 2014 tot de tweede plek en Clemens Rehbein en Philipp Dausch speelden op heel wat festivals. Daarna werd het erg stil rond het duo. Ze brachten nog wel aardig wat nummers uit, maar die werden vooral in hun thuisland opgepikt. Nu richten Clemens en Philipp hun vizier ook weer op het buitenland, met Don’t Let Me Down. Het is een samenwerking met Jack Johnson, die in 2005 en 2006 in de Top 40 stond met Sitting, Waiting, Wishing en Upside Down. Don’t Let Me Down heeft de relaxte sound van die twee nummers.

BE KIND – Marshmello & Halsey
Halsey bracht aan het begin van het jaar haar album Maniac uit. Echt succesvol is de Amerikaanse zangeres daarmee nog niet in Nederland, want alleen Without Me werd daarvan een hit. Afgelopen maand was ook de zangeres druk met het coronavirus. Ze doneerde onder andere mondkapjes aan ziekenhuizen in de Verenigde Staten. Tussendoor nam ze ook nog een track met Marshmello op. Die weet wel raad met vrouwen: zijn grootste hits scoorde hij met Selena Gomez en Anne-Marie. Geen slechte keuze dus van Halsey!

SAVAGE REMIX – Megan Thee Stallion feat. Beyoncé
Al sinds 2016 is Megan Thee Stallion bezig in de muziekwereld. Vorig jaar brak ze bij het grote publiek door met de track Hot Girl Summer, waarop ook Nicki Minaj en Ty Dolla $ign te horen zijn. Het nummer bereikte de elfde plek in de Billboard Hot 100. Daarna volgden nog hitjes als All Dat, B.I.T.C.H. en Savage, dat momenteel de wereld verovert. Het nummer bereikte al de tiende plek in Ierland en de zeventiende plaats in de UK. Nu heeft Megan Beyoncé weten te strikken voor een remix en de verwachting is dat Savage daardoor een nog grotere hit wordt in de wereld.

Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister dan onze playlist op Spotify of check de releaselijst.

Foto: cover single