New Releases: Robin Schulz werkt samen met Tom Walker

- Releases

 Robin Schulz Tom Walker Beyoncé Stromae Camila Cabello Bebe Rexha Boef Numidia Cristian D Diquenza Lauren Spencer-Smith Marshmello Fred Again.. Swedish House Mafia Future
New Releases: Robin Schulz werkt samen met Tom Walker

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week check je nieuwe muziek van onder anderen Robin Schulz en Tom Walker, Stromae en Camila Cabello en Beyoncé.

SUN WIL SHINE – Robin Schulz x Tom Walker
Robin Schulz weet wel wie hij moet kiezen, als hij wil samenwerken. Eerder koos hij voor onder anderen James Blunt (OK) en zelfs de helaas overleden Wes (Alane). Deze keer werkt hij samen met de man die ooit de 2500e Alarmschijf scoorde met Leave A Light On: Tom Walker.

MON AMOUR – Stromae with Camila Cabello
Camila Cabello weleens in het Frans horen zingen? Dan zul je één van de weinigen zijn. Nu laat ze horen dat ze dat toch echt kan op Mon Amour, een samenwerking met Stromae. Die maakte afgelopen jaar zijn grote comeback met de hits Santé en l’Enfer.

SUMMER RENAISSANCE – Beyoncé
Eindelijk is het dan zover: Beyoncé’s nieuwe album Renaissance is uit. Helemaal vlekkeloos loopt de release niet, want Kelis is het niet helemaal eens met de manier hoe haar sample is gebruikt in de track Energy. Muzikaal klinkt het gelukkig wel weer als een klok. Summer Renaissance doet je verlangen naar een feestje bij een penthouse, met een ondergaande zon. Ook hier samplet Queen Bey erop los: er is gebruikgemaakt van I Feel Love van Donna Summer.

Er is nog veel meer muziek uitgekomen. Check hieronder nieuwe tracks van onder anderen Boef, Bebe Rexha, Lauren Spencer-Smith en Fred Again.. en Swedish House Mafia.

BREAK MY HEART MYSELF (YEJI & RYUJIN OF ITZY REMIX) – Bebe Rexha

FLEXXEN – Boef x Numidia x Cristian D x Diquenza

NARCISSIST – Lauren Spencer-Smith

AMERICAN PSYCHO – Marshmello with Mae Muller feat. Trippie Redd

TURN ON THE LIGHTS AGAIN.. – Fred Again.. & Swedish House Mafia feat. Future

Meer nieuwe releases? Die check je in onze playlist op Spotify.

Foto: cover single