New Releases: Miss Montreal brengt ode aan haar publiek

- Releases

 Miss Montreal David Guetta MistaJam John Newman Enrique Iglesias Farruko Alvaro Soler Bebe Rexha Imagine Dragons Sigala Rita Ora 5 Seconds Of Summer J Balvin Skrillex Yssi SB 3robi
New Releases: Miss Montreal brengt ode aan haar publiek

Iedere week check je hier de lekkerste en heetste nieuwe releases. Deze week hebben onder anderen Miss Montreal, David Guetta, Alvaro Soler en Imagine Dragons nieuw werk uitgebracht.

ZO MOOI – Miss Montreal
Elf keer mochten we Miss Montreal in der Top 40 verwelkomen met een Engelstalige track. De laatste keer was trouwens met de Kerst van afgelopen jaar toen ze een opvolger van Being Alone At Christmas afleverde met Angels In The Sky. Halverwege juni was Sanne weer op een podium te zien in Het Zomertheater in Den Bosch. Met Zo Mooi gaat Miss Montreal op jacht naar haar 18e Top 40-hit. Het is een eerbetoon aan het publiek dat naar haar optredens komt en voor iedereen die naar de radio luistert, zo vertelde ze aan Domien Verschuuren in de Q-middagshow op Qmusic.

IF YOU REALLY LOVE ME (HOW WILL I KNOW) – David Guetta x Mistajam x John Newman
Er zit geen rem meer op David Guetta. Wat de man allemaal af weet te leveren is onvoorstelbaar en klaarblijkelijk heeft hij tijdens de lockdown alleen maar zitten produceren. Op dit moment tellen we zes actieve tracks waarvan er drie in de Top 40 staan en nu dus drie in de Tipparade. If You Really Love Me is een remake van How Will I Know, de derde Top 40-hit die Whitney Houston in 1986 wist te scoren. Op If You Really Love Me (How Will I Know) is ook John Newman te horen die we vier keer eerder tegenkwamen in de Top 40. Hij scoorde met Calvin Harris (Blame in 2014) al een nummer 1-hit. Wellicht is dit dan voor Guetta de gouden combinatie want in de rij van 52 (!) Top 40-hits mist nog steeds die ene nummer 1-hit.

ME PASE – Enrique Iglesias feat. Farruko
In de Top 40 hebben we Enrique Iglesias al een lange tijd niet meer gezien. In 1999 begon hij via Bailamos aan een reeks van totaal 21 hits maar na Súbeme La Radio werd het stil. Niet dat hij geen muziek meer uitbracht; El Baño, Move To Miami en Fútbol & Rumba kwamen wel degelijk in de Tipparade. Farruko, de 16 jaar jongere Amerikaan met wie hij zijn nieuwste track maakte, ken je wellicht nog van On My Way (met Alan Walker) en Calma (met Alicia Keys).

MAÑANA – Alvaro Soler & Cali y El Dandee
Als Alvaro Soler een toverstafje heeft, dan zal die vooral afgesteld zijn in het toveren van zomerhits. De 30-jarige Spanjaard scoorde er al vier in de Nederlandse Top 40, waarvan La Cintura met een zevende plek het hoogst in de Lijst der Lijsten kwam. Dat is dan weer niet zijn grootste Top 40-hit, want dat is Sofia uit 2016. Vorig jaar hebben we Alvaro moeten missen in de lijst, maar dit jaar doet hij weer een poging om de zomerhit van het jaar te scoren. Mañana gaat over een bloedhete zomerse nacht, met de liefde van zijn leven. Je hoort op de track ook Cali y El Dandee. Dit is een Colombiaans zangduo, dat bestaat uit de broers Alejandro Rengifo (Cali) en Mauricio Rengifo (Dandee). De twee hebben vooral in Spanje grote hits op hun naam staan, waaronder de nummer 1-hits Yo Te Esperaré en No hay 2 sin 3 (Gol) (met David Bisbal).

AMERICAN CITIZEN (FROM THE NETFLIX SERIES WE THE PEOPLE) – Bebe Rexha
Met haar samenwerking met Topic (Chain My Heart) staat Bebe Rexha nog op nummer 5 in de Tipparade. De Amerikaanse zangeres is echter met nog veel meer projecten bezig. Dit jaar verscheen haar album Better Mistakes, met daarop onder andere de hit Sacrifice en haar samenwerking met Doja Cat (Baby, I’m Jealous), en nu heeft ze ook nog de soundtrack gemaakt van de Netflix-serie We The People. Dat is een kinderserie, die gaat over de vraag wat het is om een Amerikaanse staatsburger te zijn.

Ook deze tracks moet je checken
Er zijn nog veel meer interessante nummers uitgekomen deze week. Imagine Dragons brengt met Wrecked de opvolger van hun huidige hit Follow You uit. Deze keer geen stadionrammer, maar een track die in de verte doet denken aan werk van Limp Bizkit en Linkin Park. Sigala schakelde voor You For Me Rita Ora in en 5 Seconds Of Summer-zanger en gitarist Luke Hemmings laat solo van zich horen, via Starting Line. J Balvin en Skrillex hebben met In Da Ghetto een zomerse rammer in handen en Yssi SB, die de laatste jaren steeds meer streams bij elkaar harkt, werkt op Slide samen met 3robi.

WRECKED – Imagine Dragons

YOU FOR ME – Sigala x Rita Ora

STARTING LINE – Luke Hemmings

IN DA GHETTO – J Balvin & Skrillex

SLIDE – Yssi SB feat. 3robi

Wil je meer nieuwe releases? Bekijk dan hier de releaselijst of beluister onze playlist op Spotify!