New Releases: Kygo werkt samen met Calum Scott

- Releases

 Kygo Calum Scott Meau Yssi SB Clean Bandit Rema Davina Michelle Lewis Capaldi Krezip Sam Feldt Gavin James
New Releases: Kygo werkt samen met Calum Scott

Iedere week zetten we de lekkerste en heetste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week check je nieuwe muziek van onder anderen Kygo, Gryffin en Calum Scott, Meau, Clean Bandit, The French Kid en Rema en Davina Michelle.

WOKE UP IN LOVE – Kygo, Gryffin & Calum Scott
Jarenlang stond de Britse zanger Calum Scott bekend als ‘de man van de ballads’. Dat begon ooit met zijn cover van Robyn’s Dancing On My Own en ging verder via onder andere You Are The Reason. Afgelopen jaar bewees hij ook zijn hand niet om te draaien voor een uptempo track dankzij Where Are You Now, dat hij maakte met Lost Frequencies. Dat nummer leverde hem wereldwijd succes op. Ook Kygo moet dat opgevallen zijn. Hij schakelde hem in voor Woke Up In Love, dat hij samen produceerde met de Amerikaanse dj en songwriter Gryffin.

BLIJVEN RIJDEN – Meau
Met Dat Heb Jij Gedaan was Meau eind vorig jaar en begin dit jaar niet van de eerste plaats van de Top 40 te slaan. Daarna kwam de klad er wat in: Als Jij Maar Bij Me Bent, Stap Maar In Bij Mij (met Paul De Munnik) en Tegen De Klippen op haalden de Lijst der Lijsten niet. Wel was het raak met Dans M’n Ogen Dicht, dat ze inzong met Racoon. Na een drukke festivalzomer is het nu weer tijd voor een solonummer. Blijven Rijden is een track over op koers blijven in je leven, rijdend over alle ups en downs die je tegenkomt.

SAD GIRLS – Clean Bandit & French The Kid feat. Rema
Misschien wel de ontdekking van deze zomer is Rema. Met Calm Down scoort hij een dikke nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40. Maar met zo’n zomerhit op je naam is het zaak om door te pakken, want voor je het weet ben je een eendagsvlieg. De Nigeriaan heeft dat goed door en stapt op de volgende trein en wel die van Clean Bandit. Met 9 Top 40-hits op hun naam, waaronder twee nummer 1-hits, mag je wel zeggen dat deze Britse groep het recept kent van een goede hit. Sad Girls maakte de formatie zonder zanger maar met French The Kid. Dit is een Engelse rapper die werd geboren Essex en opgroeide in het Franse Toulouse. Hij brak al enkele jaren geleden door via YouTube.

Ook deze tracks zijn deze week uit
Lewis Capaldi brak in 2019 door via de gevoelige hits Someone You Loved en Before You Go. Bijna drie jaar later maakt de Schotse singer-songwriter zijn comeback met Forget Me. Davina Michelle heeft een track over zelfliefde uit, met de toepasselijke titel I Love Me More, terwijl Krezip juist klaar is voor meer, althans, zo laat de titel Ready For More blijken. Sam Feldt belde met Nervous-zanger Gavin James en niet veel later maakten zij Better. 5 Seconds Of Summer maakte met Sierra Deaton het ingetogen Older, waarmee de band een nieuwe zijweg inslaat. Ammar heeft opnieuw een meezinger uit. Turk Uit De Kroeg kan ieder terras op zijn kop zetten. Voor het album XXV stak Robbie Williams zijn oude tracks in een nieuw jasje. Disco Symphony is een compleet nieuwe track en verhaalt over de hoogtijdagen van de dansmuziek. Yssi SB en Jordan Knows zijn tot slot gefocust op Good Girls.

FORGET ME - Lewis Capaldi

I LOVE ME MORE - Davina Michelle

READY FOR MORE - Krezip

BETTER - Sam Feldt & Gavin James

TURK UIT DE KROEG - Ammar

GOOD GIRLS - Yssi SB

Meer nieuwe tracks beluister je in onze playlist op Spotify!

Foto: cover single