New Releases: Armin Van Buuren werkt samen met jaren 80 band

- Releases

 Tabitha Bebe Rexha Tiësto Inner City Armin Van Buuren Chivv
Armin van Buuren 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks zodat je niets kunt missen! 

IT COULD BE - Armin Van Buuren, Inner City
Momenteel staat Armin Van Buuren in de Top 40 met Hoe Het Danst en Something Real, maar zijn volgende samenwerking is er al weer. Deze keer dook de dj met Inner City de studio in. Misschien zegt deze naam je vrij weinig, want in de jaren 80 scoorde de band zijn laatste hit in de Top 40. 

GOD IS A DANCER- Tiësto and Mabel
Dan nog zo'n dikke samenwerking. Tiësto staat nu nog in de lijst met Jonas Blue en Rita Ora, maar wie weet is God Is A Dancer de opvolger van die track. Mabel kun je kennen van Don't Call Me Up en Mad Love die nu op de 25e positie staat in de Top 40. 

YOU CAN’T STOP THE GIRL - Bebe Rexha 
Deze nieuwe track van Bebe Rexha is de titeltrack van de Disney-film Maleficent Mistress of Evil. De film zal 16 oktober uitkomen en is de opvolger van de film uit 2014: Maleficent. Het is niet de eerste keer dat Bebe Rexha een track voor een film maakt, eerder dit jaar verscheen Girl In The Mirror wat weer een titelsong is voor de film UglyDolls. 

WORK IT- Tabitha & Chivv
Last but not least: een Nederlandse samenwerking. Tabitha stond eerder in de Top 40 met twee dikke collabs met Kris Kross Amsterdam, maar nu werkt de zangeres samen met ex lid van de rapformatie SBMG: Chivv. Of de track een grote hit gaat worden in de Top 40 check je elke week vanaf 14:00 op Qmusic of op Top40.nl