Fresh: Tiësto komt met een rammer voor de nazomer

- Releases

 Keane D-Double Sevn Alias Chivv Sunnery James & Ryan Marciano Katy Perry Tiësto Lost Frequencies
Tiësto

De heetste en lekkerste nieuwe releases check je iedere week in Fresh. Deze week staan de nieuwe tracks van onder anderen Tiësto, Sunnery James en Ryan Marciano en Katy Perry in de spotlights.

ACCORDEÃO – Tiësto & MOSKA

Met Ritual scoort Tiësto deze zomer een dikke hit en je hebt kans dat hij ook in de nazomer nog een hit meepakt. In Accordeão is, zoals je misschien al hebt vermoed een grote rol weggelegd voor een accordeon. De track was voor het eerst te horen op Tomorrowland en bevat een sample uit Fiesta En Corralejo van Ruben Dario Salcedo Ruiz. Verwacht geen rechtszaak vanwege plagiaat, want de Colombiaanse componist gaf volledig toestemming voor het gebruik van het stukje uit zijn werk.

IN MY BONES – Sunnery James & Ryan Marciano

We blijven nog even bij dj’s en producers uit eigen land, want ook Sunnery James en Ryan Marciano hebben een dikke track uitgebracht. Voor dit nummer besloten de twee het anders aan te pakken, met als resultaat een crossover tussen een ballad en een progressieve house track. Sunnery en Ryan zeggen er zelf over: “Tekstueel gezien is het een liefdeslied, maar het gaat uiteindelijk over positiviteit en vooruitgaan, verder gaan ... diep van binnen 'in onze botten' weten we welke veranderingen we in ons leven moeten aanbrengen, of het nu in liefdeskwesties of iets anders is dat ons leven beïnvloedt. "

SMALL TALK – Katy Perry

Never Really Over is nog maar net de Top 40 uit of Katy Perry heeft alweer een nieuwe track uit. De zangeres schreef het nummer zelf en kreeg daarbij hulp van Charlie Puth. De single gaat over de tijd na een break-up. De gesprekken met je lover kunnen dan ineens anders verlopen. Of zoals Katy zelf zingt: “We spraken over de toekomst en nu hebben we het ineens over het weer…”

LOVE TOO MUCH – Keane

We hebben ze even moeten missen, maar Keane is weer helemaal terug. Dat vieren ze met nieuw materiaal én een groot concert op strand van Scheveningen op 7 september (Live On The Beach). Love Too Much is de tweede single die afkomstig is van Cause And Effect, dat vanaf 20 september te koop en te streamen is. The Way I Feel, de eerste single, deed hier in Nederland niet veel. De track heeft weer de herkenbare Keane-sound, die veel pianospel bevat.

SUN IS SHINING – Lost Frequencies

Eerder dit jaar bracht Lost Frequencies al de track Recognise uit, dat hij maakte met Flynn. Het werd geen hit in Nederland. Het is een track zoals we die van de 25-jarige Felix De Laet verwachten: met krachtige vocalen en vrolijke beats. De Belg gebruikt een sample van The Sun Is Shining Down van JJ Grey & Mofro’s, een wat rustigere, naar blues neigende track.

ANONIEM – Chivv ft. Sevn Alias & D-Double

Het eerste soloalbum van Chivv zal binnenkort verschijnen en daar staat natuurlijk ook zijn nieuwe track Anoniem op, die Spanker heeft geproduceerd. Voor dit nummer werkt de rapper, die in het dagelijks leven Chyvon Pala heet en lid is van SBMG, samen met Sevn Alias en de Zeeuwse rapper D-Double. Het is nog niet bekend wanneer we het album van Chivv mogen verwachten, maar volgens hem kan dat best weleens heel snel zijn.

Wil je meer nieuwe releases? Check dan onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency