Fresh: Taylor Swift brengt titeltrack van album uit

- Releases

 Martin Garrix Swae Lee Drake Burna Boy Jorja Smith Taylor Swift
Taylor Swift 2019

Het is zomer en dat betekent vaak dat er niet veel gebeurt in muziekland. Toch kwamen er afgelopen week weer heerlijke nummers uit. Check hier de hoogtepunten van de releases van deze week in een nieuwe Fresh! 

LOVER - Taylor Swift
Volgende week vrijdag komt Taylor Swift haar zevende studioalbum uit. Afgelopen februari rondde de zangeres haar album af en afgelopen vrijdag kwam de titeltrack van de plaat uit: Lover. Taylor Swift bracht eerder al twee andere tracks van het album uit: Me! en You Need To Calm Down. Beide nummers stonden ook in de Top 40. 

BE HONEST - Jorja Smith ft. Burna Boy
Vrijdag stond de zangeres in de Bravo tent van het Lowland festival en bracht ze haar nieuwe single Be Honest samen met Burna Boy uit. Jorja Smith werd ontdekt door Drake en Stormzy en inmiddels staat ze op de grootste festivals. Het is niet de eerste keer dat zij en Burna Boy een nummer samen maakten, Jorja Smith stond ook op een album van de artiest met het nummer Gum Body. 

HOME - Martin Garrix ft Bonn 
Dit jaar scoorde Martin Garrix al vier hits in de Top 40 en Home is weer een goede kanshebber om de lijst te bereiken. De samenwerking met Bonn bevalt voor de dj erg goed, deze track is al het derde nummer dat de twee samen maakten. 

WON'T BE LATE - Swae Lee ft. Drake
Swae Lee heeft drie keer eerder in de Top 40 gestaan met verschillende samenwerkingen. Onder andere tracks met Post Malone en Ellie Goulding kan de rapper op zijn naam schrijven én nu ook met Drake. Denk jij dat het nummer van Swae Lee en Drake, Won't Be Late, in de Top 40 terecht komt? 

(Foto: BSR Agency)