Zwijmelen op de dag van de romantische muziek

- Overig

 Geike Arnaert BLØF Bruno Mars Lady Gaga Chef'Special Andrea Bocelli Beyoncé Ed Sheeran Romantiek
Dag van de romantische muziek 2019

Op welke liedjes konden wij het afgelopen jaar allemaal weg zwijmelen? Dit zijn de meest romantische nummers en die ontbraken ook zeker niet op veel bruiloften!

Ed Sheeran - Perfect
Perfect van Ed Sheeran kennen we natuurlijk allemaal. Hoewel de track maart 2017 al uitkwam werd het pas echt een tijdje later een hit. Toen volgde er al snel een misschien nog wel romantischere versie met Beyoncé en één met Andre Bocelli!

Lady Gaga - Always Remember Us This Way
De film op zich was natuurlijk al mega romantisch, maar dan hebben we het nog niet over de muziek van A Star Is Born gehad. De liefdesduetten tussen Lady Gaga en Bradley Cooper roerden namelijk menig bioscoopbezoeker tot tranen! En misschien is naast Shallow, Always Remember Us This Way, wel de meest romantische track uit de hele film.

Chef’special – Nicotine
Over een liefde die zo verslavend is, dat je er niet van weg kunt. Het nummer is gewoon ontstaan tijdens een jamsessie om het kampvuur heen en pakte nogal goed uit. Het is een van de kleinere nummers van het album Amigo, maar het werd een hit!

Blof – Zoutelande
Voor het eerst in 13 jaar wist Blof samen met Geike Arnaert een nummer 1 hit te scoren met Zoutelande! Buiten dat het een enorm catchy liedje is, is het ook nog eens ongelooflijk lief. Maar dat heeft misschien ook wel iets te maken met het lieve Vlaamse accent van Geike ;)  

Bruno Mars – Just The Way You Are
Deze is misschien wel wat ouder, maar wie wordt er nou niet verliefd van Just The Way You Are van Bruno Mars?

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!