Win tickets voor de Foute Party op 28 juni

- Overig

PrijsvraagQmusicFoute party
Foute Party 2019

Over iets meer dan vier weken is het zover! De Foute Party van Q Music. Niemand minder dan Snollebollekes, Gerard Joling, DJ Paul Elstak, Ch!pz, Het Feestteam, Re-Play en Syb van der Ploeg gaan er samen met jullie een feestje van maken! Wil jij er ook bij zijn? Goed nieuws! Wij mogen twee tickets weggeven voor dit festijn op 28 juni. 

Om je goed voor te bereiden op hét foute feest van het jaar vertellen wij over elke artiest een leuk weetje. Daarnaast kan je ook nog eens tickets winnen voor de Foute Party op 28 juni. Lees snel verder! 

Snollebollekes heeft tegel op Walk of Fame
In maart 2019 gaven Snollebollekes twee uitverkochte én succesvolle shows in de Gelredome. Het was er één groot feest! Naast dat de tent los ging, ontving het feest-trio ook een tegel op de Walk of Fame voor de hoofdingang van het stadion. Petje af, Snollebollekes!

Gerard Joling maakt kersthit
Gerard Joling is natuurlijk bekend van zijn Top 40-hits Het is nog niet voorbij, Ik leef mijn droom en Maak me gek. Ook heeft de zanger meegedaan aan verschillende televisie-programma's. Wist je dat hij ook speciaal voor de Top 40 een nummer heeft geschreven? En niet zomaar een track, namelijk een kersthit! Check hem hier: 

DJ Paul Elstak doet cover
DJ Paul Elstak is de man van het Happy Hardcore én hoort dus helemaal thuis op de Foute Party. Zijn Top 40-hit Love U More stond op de tweede plaats in onze hitlijst, maar wist je dat dit eigenlijk een cover is? Het orgineel is van de Engelse band Sunscreem.

Ch!pz uit elkaar door management
Dat Chi!pz weer helemaal terug is, mag wel duidelijk zijn. De reden dat de groep in 2010 uit elkaar ging kwam niet vanuit de band zelf. Het mangement heeft bepaald dat Ch!pz moest stoppen, ze zagen geen succes meer voor de popgroep. 

Het Feestteam maakt speciaal EK-nummer
Speciaal voor het EK voetbal in 2012 maakte het Feestteam een nummer. Hun hit, wat een 'polonaise'-versie van ik neem je mee van zanger Gers Pardoel, veranderden ze in de EK-knaller: hij gaat weer mee. 

Re-Play geïnspireerd door Toni Braxton 
Re-Play is een Rotterdamse RnB-act die in het Nederlands zingt. Eerder hadden ze onder een andere naam al wel twee singles in het Engels in Duitsland uitgebracht. Toen ze Spaanstalige nummers hoorden van Toni Braxton, besloten ze zelf ook in hun eigen taal te gaan zingen. 

Syb van der Ploeg in Sinterklaasjournaal
Syb van der Ploeg is een Nederlandse zanger, componist en tekstschrijver. Maar ook heeft de artiest een stukje acteer-talent in zich zitten. In 2017 speelde hij namelijk brugwachter van der Wal in het Sinterklaasjournaal.

***PRIJSVRAAG***

Ben jij nu helemaal klaar om je feesthoed uit te kast te pakken voor de Foute Party? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen 1x2 tickets weggeven voor de Foute Party op 28 juni in de Brabanthallen. Het enige wat jij moet doen is de volgende vraag beantwoorden:

Welke artiest maakte er speciaal voor de Top 40 een nummer? 

Stuur jouw antwoord vóór 24 juni naar prijsvraag@top40.nl

Bekij hier de actievoorwaarden..

(Foto: Qmusic)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!