Is Nielson de mol?

- Overig

 Nielson
Nielson 2019

Aanstaande zaterdag is het zo ver; de finale van Wie Is De Mol? Dé vraag die heel Nederland de afgelopen weken bezig hield. Top 40-artiest Nielson zit in deze finale, máár is hij de mol? Wij zetten een aantal hints en aanwijzingen voor je op een rijtje. 

5. Dikke maatjes
In aflevering zeven gaf Nielson een joker aan zijn medekandidaat waar hij een bondje mee had: Rick Paul. Betekent dit dat de zanger de joker toch niet nodig heeft omdat hij de mol is óf is dit een teken van een hechte vriendschap?

4. Nielson verdenkt afvaller
Elke aflevering werd afgesloten met een test en een executie. Iedere kandidaat spreekt tijdens deze test zijn hoofdverdachte uit, maar bij elke test zit Nielson op de afvaller van die aflevering. Hoe kan het dat hij nog steeds in het spel zit? Omdat hij de mol is misschien?

3. Muzikant, oprechtheid en liegen
Elke kandidaat heeft een biografie en die van Nielson luidt als volgt: Nielson's beroep is 'muzikant', zijn beste eigenschap is 'oprechtheid' en hij zag er tegenop om te moeten 'liegen en bedriegen'. De eerste letter van al zijn antwoorden vormen samen 'Mol'. Daarnaast vormen alle laatste letters van de eerste vijf namen in een vraag in de test samen 'Niels'. Toeval óf niet? 

View this post on Instagram

Zou het? #widm #wieisdemol #moltalk

A post shared by WIDMHINTS.nl (@widmhintsnl) on

2. Leugenaar
Niels vertelt in zijn introductievideo dat hij helemaal niet kan liegen. Wat niet handig is voor een mol! Maar wie zegt dat hij de waarheid spreekt in deze video én juist super goed kan liegen... Wat denk jij?

1. Terugkijken op het hele seizoen
In de laatste aflevering kijken de drie finalisten terug op het hele seizoen. Nielson vertelt dat hij al die weken uitkeek naar de opdracht Russisch Roulette: hoe wist Niels dat deze opdracht er aan zat te komen... Omdat hij misschien de mol is? Ook zegt Nielson dat hij trots is op één van de andere finalisten, omdat hij trots is op de mol? Of juist omdat hij trots is op de ontmaskeraar van de mol, hijzelf dus. 

Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar de ontknoping. Ook de andere finalisten Sarah en Merel zijn grote verdachten als mol zijnde. Wij hebben écht geen idee én jij? Laat het weten in de reacties hieronder!

Check de songtekst van Nielson zijn huidige Top 40-hit Ijskoud

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!