Het is de Dag tegen Pesten: Powersongs

- Overig

PinkFoster the people Taylor Swift Alessia Cara Khalid LogicJessie jDag tegen pesten
Jessie J 2019

Veel artiesten hebben nummers gemaakt tegen pesten, helaas komt het ook nog voor dat dit nodig is. Wij hebben vijf nummers over pesten voor je op een rijtje gezet. 

1. Jessie J - Who's Laughing Now 
Het nummer Who's Laughing Now heeft Jessie J geschreven omdat ze vroeger gepest werd, ook sommige mensen in de industrie hebben de zangeres onderschat. In de video neemt Jessie wraak op pesters op school.  

2. Taylor Swift - Shake It Off
Dit nummer heeft Taylor Swift geschreven na de kritiek die ze heeft ontvangen na haar album Red. In het nummer zingt de zangeres de zin 'Shake It Off' 36 keer! Shake de pesters van je af!

3. Foster The People - Pumped Up Kicks
Pump Up Kicks is een nummer uit 2011 van de band Foster the People. Het nummer gaat over een kind dat helemaal gek wordt en wraak wil nemen. In de track wordt er gezongen over een pistool en kogels, dit werd gecensureerd door MTV.'

4. P!nk - F**kin' Perfect
Het nummer F**kin' Perfect is geïnspireerd door P!nk haar broer. Haar broer was één van de meest gepeste kinderen die zij ooit heeft gezien. Dit zorgde ervoor dat de zangeres een vechter werd en voor andere mensen wilde opkomen. 

 

5. Logic ft. Khalid & Alessia Cara - 1-800 273 8255
Het nummer 1-800 273 8255 is een samenwerking van Logic, Khalid, Alessia Cara en National Suicide Prevention Lifeline. De titel van de track is ook het nummer van de Amerikaanse zelfmoordpreventielijn. Dit nummer moet ervoor zorgen dat men minder snel zelfmoord willen plegen door met mensen te praten.

(Foto:YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!