Geef een Geboorte Top 40 cadeau!

- Overig

Geef een Geboorte Top 40 cadeau!

Heb je moeite met het vinden van een origineel verjaardagscadeau voor een vriend, vriendin, broer, zus, een ander familielid of een collega? Wij helpen je! Vanaf nu kun je namelijk iemand blij maken met een gepresenteerde Geboorte Top 40!

De Geboorte Top 40 is een uur lang de grootste hits uit de Top 40 van de geboortedag van de jarige, gepresenteerd door Gerard Ekdom, Rob Stenders of Erik de Zwart. Zij maken met alle informatie die jij aanlevert (denk aan opvallende, mooie, bijzondere of grappige momenten zijn uit het leven van de jarige) een persoonlijk document. Jij mag zelf kiezen wie van de drie presentatoren je wilt horen. 

Dé hits van toen je geboren werd
Wat je qua muziek kunt verwachten? Natuurlijk hoor je de hoogste nieuwe binnenkomer en de Alarmschijf van die week en wordt er afgeteld naar de nummer 1 van Nederland op dat moment. Stel: je bent geboren op 24 oktober 2009, dan hoor je dus vrijwel zeker de nummer 1 van toen: Bodies van Robbie Williams. 

Heel persoonlijk
De uitzending is dus heel persoonlijk en wordt via WeTransfer naar de schenker opgestuurd. Belangrijk om te weten, is dat hij alleen voor privégebruik is en dus niet mag worden gedeeld op social media of op welke andere manier dan ook. Het plezier zal er niet minder door worden, want een ‘eigen’ Top 40 blijft toch speciaal.

Geef eens een uniek cadeau en bestel de Geboorte Top 40. Check alle info op geboortetop40.nl!

Foto: YouTube