Side 2 Side breekt stemrecord

- Hitlijsten

Side 2 Side heeft, met alle aandacht rond hun track Forget My Name, gezorgd voor een record aantal stemmers. Die maakten hun voorkeur voor het nummer kenbaar via de website van de Media Markt Top 40.

Forget My Name is de afscheidssingle van Side 2 Side, de boyband die is ontstaan in het tv-programma Streetlab. Op het nummer zingt en rapt ook René Froger mee. Afgelopen maandag verscheen de video van het nummer en inmiddels is de track ook op Spotify te beluisteren.

Via internet en sociale media werden fans van de groep donderdagmiddag opgeroepen om hun stem uit te brengen op het nummer. Daar werd massaal gehoor aan gegeven waardoor binnen drie uur tijd al ruim 15.000 stemmen waren uitgebracht, een record. Forget My Name heeft inmiddels een ruime voorsprong weten op te bouwen op de concurrentie en daarmee lijkt een notering in de Tipparade van komende week onafwendbaar.

Op top40.nl kunnen bezoekers hun persoonlijke top 5 bepalen uit een selectie van nieuwe muziek. De resultaten van die stemming tellen mee voor de samenstelling van de Tipparade en als opstap naar een notering in de Top 40.

De nieuwe Tipparade wordt op donderdag gepubliceerd.