Video-record voor Taylor Swift

- Nieuws

 Taylor Swift
Video-record voor Taylor Swift

Afgelopen zondag verscheen de nieuwe video van Taylor Swift, Look What You Made Me Do. En die clip levert de Amerikaanse opnieuw een record op.

Look What You Made Me do is de eerste video ooit die op Vevo in 24 uur tijd meer dan 30 miljoen views heeft weten te realiseren. Dat komt (dus) neer op anderhalf miljoen keer per uur, een absoluut record. Het vorige recod werd op 23 oktober 2015 neergezet door Adele, die met haar Hello in totaal 27,7 miljoen views in een dag tijd wist te realiseren. De lyric-video bij Look What You Made Me Do verscheen donderdag al en wist in de eerste 24 uur tot ruim 19 miljoen views te komen. Daarmee is het wel de best bekeken lyric-video aller tijden geworden.

Taylor Swift was al eerder recordhouder. In mei van 2015 verscheen Bad Blood die op de eerste dag 20,1 miljoen keer werd bekeken. Daarmee overtrof ze toen Anaconda van Nicki Minaj dat 19,6 miljoen views kreeg op de eerste dag).
De nieuwe single van de 27-jarige Amerikaanse schreef eerder al het record van meest gestreamde track in 24 uur tijd op haar naam: 8 miljoen.

Op de website van Taylor Swift zijn inmiddels ook nieuwe merchandising-items verschenen. Zo is een ring verkrijgbaar van de slang waarmee ze vorige week haar fans prikkelde. Ook het befaamde ‘I Love TS’-shirt dat Tom Hiddleston droeg is te koop.