Top 40 Award voor Afrojack en Fais

- Nieuws

 Afrojack Fais
Top 40 Award voor Afrojack en Fais

Fais en Afrojack hebben, uit handen van Top 40-presentator Jeroen Nieuwenhuize, een Top 40 Award ontvangen als meest succesvolle Nederlandse act van 2016.

De twee wisten in mei van dit jaar met Hey de tweede plaats van de Media Markt Top 40 te bereiken. Momenteel zijn ze opnieuw succesvol in de hitlijst met Used To Have It All.

Afrojack wil nieuwe talenten helpen bij het succes en herkende vorig jaar de kwaliteiten van Fais. Die voorspelde hem toen al een grote toekomst en hij is trots dat het dan ook gebeurd is. “Ik had dit helemaal niet verwacht, dit is insane”, zo zei Fais, die zijn succes met trots deelt met Afrojack. Na twee samenwerkingen volgt er komend jaar een solo-track van Fais: “Zijn derde single heeft hij zelf gedaan”, zo onthulde Afrojack alvast.

Kensington en Ronnie Flex eindigden in het overzicht van meest succesvolle Nederlandse acts achter Fais en Afrojack. Broederliefde scoorde met een totaal van zeven de meeste hits in de Top 40. Justin Bieber is de meest succesvolle internationale artiest van het jaar.