Remake single van Patricia Paay bij Linda.Mode

- Nieuws

Patricia Paay (NSF 1969) is weer de studio ingedoken. Paay heeft een remake gemaakt van de nu heel toepasselijke hit "Who's that lady with my man".


Na een huwelijk van twintig jaar werd Paay door de 44-jarige Adam Curry aan de kant gezet voor de jongere actrice Micky Hoogendijk. Volgens de zangeres had niemand de breuk aan zien komen.


Het idee voor de single ontstond tijdens een sexy fotoshoot van de 60-jarige Paay en haar dochter Christina Curry voor het tijdschrift Linda. "De fotoserie heeft een verhaaltje en tijdens de shoot begon iedereen dit nummer spontaan weer te zingen", vertelde Patricia. "Gezien de huidige ontwikkelingen in mijn privéleven een opvallende keus misschien. Het is puur toeval, maar wel heel toepasselijk."


De productie van de single lag in handen van danceproducer John Marks. "Ik vind het geweldig wat John heeft gedaan met het nummer, want het is geen gemakkelijk liedje", aldus een enthousiaste Patricia.


Paay sluit niet uit dat de comeback het begin is van een nieuwe zangcarrière. "Ik zou het liefste net zoals Lady GaGa waanzinnige nummers willen opnemen. Ik ben in ieder geval net zo gestoord als zij", roept de diva lachend. "Wat dacht je van Lady Patricia of Lady Paay."

 


De single wordt geleverd bij het tijdschrift Linda.Mode, een special van Linda.magazine, die woensdag 26 augustus verschijnt.