Zanger Imagine Dragons is kritiek zat

- Nieuws

 Imagine Dragons
Imagine Dragons 2019

De zanger van Imagine Dragons, Dan Reynolds heeft gereageerd op het kritiek wat zijn band krijgt: hij is er helemaal klaar mee! ''Ik ga nu al tien jaar om met kritiek en andere bands die extreem vervelende dingen zeggen over mijn band.” Aldus Dan Reynolds.

Een lid van de band Slipknot meldde in een interview dat Imagine Dragons de act Nickelback heeft vervangen als ’de slechtste band van de wereld’. Slipknot is niet de enige band die Imagine Dragons bekritiseerde, The 1975 vindt de muziek van Imagine Dragons 'nietszeggend'. 

Dan Reynolds lucht hart op Instagram
Imagine Dragons gaat inmiddels al meer dan tien jaar mee in het vak en de zanger van de band noemt deze kritiek niet eerlijk. Daarom plaatst Dan Reynolds een lang bericht op zijn Instagram-account waarin hij zijn hart lucht. ''Het is click-bait onzin. Woorden gevuld met afschuw en haat die mensen moeten voeden die lachen om imperfecties van anderen. Ik heb het stilletjes tot me genomen. Het heeft bijgedragen aan de depressie die ik voel sinds ik een kind ben.” Aldus de zanger van de band.

Check de songtekst van de huidige Top 40-hit van Imagine Dragons; Bad Liar.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!