Wat gaat Taylor Swift doen...?

- Nieuws

 Aretha Franklin Taylor Swift
Taylor Swift

Na 12 jaar lijkt er in november een einde te komen aan de samenwerking tussen Taylor Swift en het platenlabel Big Machine.

De zangeres was, alleen al in de Verenigde Staten, goed voor dik 32 miljoen verkochte album en is één van de grootste wereldsterren geworden. Binnenkort lijkt Big Machine het echter binnenkort zonder Taylor Swift te moeten stellen. Haar Reputation-album, dat in november verscheen, was het laatste dat ze contractueel moest afleveren. Sindsdien zijn er stevige gesprekken gevoerd maar volgens verschillende bronnen hebben die niet voor een nieuwe overeenkomst kunnen zorgen. Inmiddels zou Taylor Swift nu gesprekken laten voeren met andere platenlabels, zo meldt Billboard rond de situatie.

Zelf zit Taylor Swift middenin haar Reputation Tour die op 21 november na 53 shows zal stoppen. Tijdens haar concert op dinsdag in Detroit bracht ze een eerbetoon aan Aretha Franklin: “Afgelopen week verloren we een onvervangbare kracht. Aretha Franklin heeft zo veel voor de muziek, rechten va vrouwen en burgerrechten gedaan. Ze was één van die mensen waar al het positieve dat je over haar zei een understatement zou zijn. Woorden kunnen nooit beschrijven wat ze in haar leven allemaal heeft gedaan om onze wereld een betere plek te maken”, zo zei ze tegen de 50.000 bezoekers voordat ze een moment van stilte hield.

(Foto: BSR Agency)