Slapeloosheid van Suzan & Freek is de Alarmschijf

- Nieuws

 Suzan & Freek
Slapeloosheid van Suzan & Freek is de Alarmschijf

2022 was uiterst succesvol voor Suzan & Freek, maar lang terugkijken doen ze niet. Slapeloosheid is hun nieuwste track en die is de komende week de Alarmschijf bij Qmusic.

Suzan & Freek werden al geruime tijd met een camera gevolgd, toen het nieuws naar buiten kwam dat het duo met een documentaire op Netflix zou komen. Zelfs Top 40-dj Domien Verschuuren werd met een smoes het bos in gestuurd, toen de twee vorig jaar de studio van Qmusic binnenstapten met een cameraploeg in hun kielzog. Tegen hem vertelde het duo dat ze gewoon ‘wat dingen wilden vastleggen’ Volgens Suzan gaan we in de docu veel gekibbel zien, want ze zijn volgens haar een soort van 80-jarig stel dat voortdurend met elkaar kletst. Uiteraard zul je ook een blik achter de schermen krijgen van de vele hoogtepunten die het duo in 2022 beleefde, zoals de eigen shows in de Ziggo Dome. Het resultaat kun je op 13 februari zien.

Gemaakt voor de Ziggo Dome
Eerst is er de nieuwe track Slapeloosheid, compleet met 80’s-synthesizer. Hij gaat over een ontmoeting met iemand, die je zo bijblijft dat je er niet van kunt slapen. “Het is iets anders, dan wat je van ons gewend bent,” aldus Freek. “Maar wij vonden het heel leuk om dit nummer te maken. Je moet je ogen even dichtdoen en je dan voorstellen hoe het klinkt in de Ziggo Dome aan het einde van het jaar, want daar spelen we dan weer. En daar hebben we ‘m ook wel een beetje voor gemaakt, met ‘de Ziggo’ in ons achterhoofd.”

Elke vrijdag tegen de klok van 16:00 uur maakt Domien tijdens de Top 40 de nieuwe Alarmschijf van Qmusic bekend. De Alarmschijf is een nieuwe track waarvan ze bij Qmusic denken dat de track een grote Top 40-toekomst voor zich heeft liggen. Daarom hoor je deze track de hele week extra vaak, zodat iedereen kennis kan maken met deze potentiële hit!! Alle Alarmschijven vanaf 1969 check je in onze playlist op Spotify.