Ronnie Flex verwacht zijn kindje over anderhalve maand

- Nieuws

 Ronnie Flex
Ronnie Flex 2018

Eind vorige maand werd duidelijk dat Ronnie Flex een kindje verwacht. Zijn zoon of dochter wordt naar verwachting over anderhalve maand geboren.

Tegen RTL Boulevard vertelt Ronnie Flex dat hij zich "intens gelukkig" voelt. "Zeker de laatste dagen, nu het zo dichtbij komt. Ik vind het superspannend en droom er elke nacht over. Maar ik zie er nog geen gezicht bij." Ook denkt de rapper dat hij een goede vader zal worden. "Ik weet dat ik het heel goed ga doen, dat ik toegewijd ga zijn. Alles wat ik bereikt heb, ga ik nu delen met iemand. Ik doe het niet meer voor mezelf, maar voor een ander. Ik word heel gelukkig van dat idee en het geeft me motivatie om nog harder te werken."

Moeder niet bekend
Wie de mama van het kind is, is niet duidelijk. Ronnie Flex liet afgelopen week via twitter wel weten dat hij de babymama al een tijd kent. Op het nummer Regen In De Tuin wat op zijn eerste album staat, rapt hij over haar: ''heb deze geschreven over het meisje dat nu eindstand m’n babymama is… Ik voorspel m’n eigen toekomst very often.'' In de song zingt Ronnie bijvoorbeeld ''Shit die jij losmaakt bij mij, want ik sta wel te wachten op haar met wax in mijn haar en ik krijg sowieso al dochters''.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!