P!nk pakt Alarmschijf met Trustfall

- Nieuws

 P!nk
P!nk pakt Alarmschijf met Trustfall

Met Trustfall heeft P!nk de tweede single van haar nieuwe, gelijknamige album uit. De track is de komende week de Alarmschijf bij Qmusic.

En daarmee gaat de Amerikaanse zangeres op jacht naar Rihanna. Dat is de zangeres én act met de meeste Alarmschijven. Vorig jaar pakte RiRi haar dertigste en voor P!nk is Trustfall haar 26e Alarmschijf. Bovendien lijkt zij haar Top 40 vol te krijgen, want momenteel is ze met Never Gonna Not Dance Again bezig aan haar 39e Top 40-hit.

'Beste P!nk-album ooit'
Voor het album Trustfall, dat op 17 februari zal verschijnen, zijn de verwachtingen hoog gespannen en dat komt mede door uitspraken van de zangeres zelf. Volgens haar is het haar beste album ooit, omdat het precies aansluit bij wie ze nu is, waar ze nu in gelooft en hoe ze zich nu voelt. “Ik denk dat heel wat mensen zich in dit gevoel kunnen vinden,” zo liet P!nk weten.

Hitgevoelig team
De single Trustfall is mede geschreven door Snow Patrol-bandlid Johnny McDaid. Deze Noord-Ier schreef ook mee aan verschillende hits van andere artiesten. Zo staat hij onder een sneltoets bij Ed Sheeran en was hij betrokken bij onder andere Shape Of You, Galway Girl, Bad Habits, Shivers en Celestial. P!nk werkte eerder met hem samen op haar nummer 1-hit What About Us en Alicia Keys was hem dankbaar voor zijn medewerking aan Underdog. Ook Fred Again.. werkte mee en die ken je natuurlijk van zijn eigen producties, maar hij werkte ook mee aan heel wat hits van onder anderen Ed Sheeran, Shotgun van George Ezra en Let You Love Me van Rita Ora.

Elke vrijdag tegen de klok van 16:00 uur maakt Domien tijdens de Top 40 de nieuwe Alarmschijf van Qmusic bekend. De Alarmschijf is een nieuwe track waarvan ze bij Qmusic denken dat-ie een grote Top 40-toekomst voor zich heeft liggen. Daarom hoor je dit nummer de hele week extra vaak, zodat iedereen kennis kan maken met deze potentiële hit. Alle Alarmschijven vanaf 1969 check je in onze playlist op Spotify.