Ouders zijn voor Dua Lipa inspiratiebron

- Nieuws

 Dua Lipa
Ouders zijn voor Dua Lipa inspiratiebron

De ouders van Dua Lipa zijn voor de zangeres een belangrijke inspiratiebron, zo vertelt ze in een interview met een Duits persbureau. “Ze lieten me zien dat je niets cadeau krijgt in het leven.”

Haar vader en moeder hadden het dan ook niet makkelijk. Vanwege de oorlog in Kosovo vluchtten zij naar Groot-Brittannië. Toen het wat veiliger leek in het gebied, keerden zij terug met de inmiddels 11-jarige Dua Lipa. Dit alles heeft grote aandacht op haar gemaakt. “Zij hebben geprobeerd om mijn broers, zussen en mij een zo goed mogelijke toekomst te geven. Ze werkten daarvoor hard, terwijl ze ook nogal eens van baan switchten en dus hebben moeten wennen aan verschillende omstandigheden.”

View this post on Instagram

on our way to the Vatican 🖤

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Ploeteren
Hard werken is haar dan ook met de paplepel ingegoten. “Ik heb van mijn ouders geleerd dat je overal hard moet werken en dat je niets cadeau krijgt.” Dat harde werken blijkt wel: inmiddels is ze wereldwijd de meest gestreamde artieste van de wereld en heeft ze al 9 Top 40-hits op haar naam staan, die alle in de top 10 van de Lijst der Lijsten terecht zijn gekomen.

Check de lyrics van Dua Lipa's laatste Top 40-hit Electricity.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!