Nederlandse hiphopscene rouwt om Feis

- Nieuws

 Idaly Bizzey Boef Jonna Fraser Ronnie Flex
Nederlandse hiphopscene rouwt om Feis

De Nederlandse hiphopscene rouwt om de dood van rapper Feis. Naar verluidt is hij het slachtoffer van de schietpartij, die in de oudejaarsnacht in Rotterdam plaatsvond.

De 32-jarige Feis stond nog nooit in de Nederlandse Top 40, maar was een bekend gezicht in de Nederlandse hiphopwereld. Hij werd bij het grote publiek bekend door Ali B Op Volle Toeren, waarin hij een nieuwe versie maakte van een nummer van Maribelle

Lievelingsrapper
De reacties op zijn dood verspreiden zich op social media. Nigel Sean noemt hem bijvoorbeeld ‘de grondlegger van de Nederlandse hiphop.’ Ronnie Flex schrijft op Instagram: “Damn men... i love u bro, alle wijze woorden die je me hebt gegeven... ik snap niks, veel sterkte en kracht naar de familie.”Voor Boef was Feis iemand tegen wie hij opkeek. “Mijn lievelingsrapper uit me jeugd. Door hem ben ik punchlines gaan beseffen,” zo tekent hij op. Jonna Fraser houdt het kort en plaats een foto van de overleden rapper, met daarbij een hartje. Ook Idaly heeft er weinig woorden voor: “Wauw man. RIP!”

View this post on Instagram

inna lilahi wa inna ilayhi raji3oen 💔

A post shared by Ali B (@alibspec) on

De politie laat vanwege het onderzoek nog weinig los over de schietpartij en kan daarom ook niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer.

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!