Meer namen bij Manchester-benefiet

- Nieuws

 Ariana Grande Robbie Williams Little Mix The Black Eyed Peas
Meer namen bij Manchester-benefiet

Little Mix, Robbie Williams en de Black Eyed Peas zullen zondag ook op het podium verschijnen tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

Komende zondag zal een enorme line-up in Old Trafford niet alleen een eerbetoon brengen aan de slachtoffers van de aanslag bij het concert van Ariana Grande. De verwachting is namelijk dat het concert 2,3 miljoen euro zal gaan opbrengen. De zangeres zal bij haar concert worden vergezeld door tieners die de aanslag van 22 mei hebben overleefd. De kinderen maken deel uit van het Parrs Wood High School Harmony Choir.

Bezoekers van het concert van Ariana Grande die bij de aanslag waren, konden gratis kaarten aanvragen. TMZ weet dat zo’n 9.000 kaarten zijn gehonoreerd. Daarnaast werden er meer dan 10.000 verzoeken ingediend van mensen die helemaal niet bij het concert aanwezig waren.

Rond het concert zal een enorme beveiliging zijn. Verschillende bronnen weten dat er zeker twee keer zoveel beveiligers zullen zijn als bij een normaal concert. Ook gaan er geruchten dat de broers Gallagher als surprise-act zullen verschijnen en het Oasis-nummer Don’t Look Back In Anger zullen brengen.
 
Het concert is zondagavond tussen 19.55 uur en 23.00 uur te zien op BBC One.